YogaStream

– Fælles yoga på storskærm

YogaStream er et online yogastudie med danmarks dygtigste og mest erfarne yogalærere, som guider dig gennem din praksis, lige når det passer dig.

Med YogaStream har du ubegrænset adgang til online yogaundervisning, så du kan dyrke alt det yoga du vil, hvor du vil og når vil. Der er over 1000 yoga og meditationsvideoer af forskellig stil, varighed, niveau og fokus, så du kan sagtens finde en undervisning der passer præscis til dig.

www.yogastream.dk/ kan du læse mere om YogaStream, de forskellige stilarter, og du kan også læse mere om hvordan du opretter medlemskab og derved får adgang til de over 900 yogavideoer.

I år tilbyder vi fælles yoga til Outdoorfestivalen, når YogaStream via storskærm, viser nogle af deres mange yoga- og meditationsvideoer.

Det kommer til at fremgå i det færdige program, hvornår der er yogasessioner i løbet af festivalen.

Er du ikke til fælles yoga, er der mulighed for at låne en yoga-måtte og finde et sted, hvor du selv eller sammen med familien, kan dyrke yoga via YogaStream app, som bliver lanceret i april.

Som ekstra bonus får alle der køber armbånd, tre måneders gratis adgang til yogastream.dk. Koden bliver sendt til dig sammen med dit armbånd.

 

Giv dig selv denne og mange andre oplevelser til Outdoorfestivalen 2020
KØB DIT ARMBÅND I DAG

 

Har du også svært ved at få prioriteret dig selv og din yogapraksis i en travl hverdag? Og vil du gerne starte en regelmæssig yogapraksis? Så er denne yogachallenge noget for dig.

Med ‘Yogachallenge: 10×10‘ får du 10 ultrakorte yogavideoer á 10 minutter, som laves over 10 dage. Det giver dig en enestående mulighed for at få opbygget en regelmæssig yogarutine og få bevæget kroppen lidt hver dag.

Opret dig som bruger, hvor du får de første 14 dage gratis, og så kan du deltage i denne challenge.

 

KØB ARMBÅND

Køb dags- eller partoutarmbånd og få adgangs til alle events og aktiviteter til årets festival. Børn til og med seks år er gratis i følge med en voksen med dags- eller partoutarmbånd.