Brugsforeningen Tryg har via Ry puljen og Kvickly Ry været en fast støtte og sponsor for Outdoorfestivalen siden starten i 2015, og det har været helt essentiel støtte for at festivalen kunne få vinger. Og vi er glade for at Brugsforeningen Tryg igen i år har støttet os med 100.000 kroner.

Fra Outdoorfestivalen skal lyde en stor og højlydt tak til vore partnere. Uden dem var der ingen festival.

Til gavn for mange

”Der er flere grunde til, at vi gerne vil støtte Outdoorfestivalen. Dels så er det vigtigt for os, at vi støtter noget, som kommer mange til gavn. Der er rigtig mange mennesker, der har glæde af Outdoorfestivalen, og det betyder meget for os,” siger Peter Bjørn, medlem af bestyrelsen i Brugsforeningen Tryg og med i Ry Pulje udvalget.

”Og så er det et godt initiativ, der er med til at profilere hele byen som sund og hele vores smukke område her i Søhøjlandet.”

Men hvad får Brugsforeningen Tryg selv ud af at være sponsor?

”Vi bliver jo nævnt både i brochurer og programmer, så vi bliver meget nævnt. Festivalen har været gode til at nævne, at vi også er med til at støtte det. Det giver jo god omtale for os,” siger Peter Bjørn.

Ry Puljen yder bidrag til Ry og opland

Outdoorfestivalens basecamp ligger midt i smukke Ry på Siimtoften med udsigt til sø og skov. Og lige på den anden side ligger Kvickly Ry, som flere gange er blevet udnævnt til at have den bedste service blandt alle Kvickly butikkerne. Den lokale SuperBrugsen ligger længere oppe i byen en god gåtur væk fra basecamp.

Ry Puljen er stiftet med det formål at yde økonomisk bidrag til initiativer med almen interesse, som øger livskvaliteten for borgere i Ry og opland. Puljen får hvert år tildelt 10% af “resultatet før afskrivninger fra den lokale Kvickly og SuperBrugs. Du kan læse mere om Ry puljen her 

Klik her for at læse mere om vore samarbejdspartnere

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om Outdoorfestivalen, følge med i vores verden og have mulighed for at deltage i konkurrencer?
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

* indicates required