VERDENSMESTERSKAB I OUTDOOR BARISTA

Outdoorfestivalen 2020 danner rammerne for det allerførste Verdensmesterskab i Outdoor Barista.
(World Outdoor Barista Championship – WOBC)
Der konkurrereres i teams af 3-5 kaffeelskere om at brygge den bedste kop kaffe i fire kategorier: Espresso, Caffe Latte, Americano og Free Style.

Konkurrencen gennemføres lørdag den 15. august fra kl. 13-19, hvor du som festivalgæst kan kigge på og nyde en friskbrygget kop original italiensk espresso samt den hyggelige atmosfære på hele Outdoorfestivalen.

Kunne du selv tænke dig at stille op i konkurrencen, så køber du billet til der her, hvor du også kan læse mere om konkurrencen.

Idéen til konkurrence blev til under sidste års festival, hvor Operators Coffee Club demonstrerede, hvordan man kan brygge kaffe udendørs med deres udstyr. De så at der udviklede sig en venlig konkurrence internt blandt grupper af venner og familier, da de bryggede frisk espresso på en håndholdt Nanopresso-maskine.
Her kom en hurtig idé om at fremstille den “vindende espresso” bedømt af de andre medlemmer af gruppen eller familien og tilskuere. Denne idé udviklede sig til, at Operators Coffee Club oprettede og er vært for det første “World Outdoor Barista Championship”.
Operators Coffee Club har valgt at designe WOBC som en teamudfordring, fordi de mener, at en stor kaffepause er en social begivenhed!

 

Giv dig selv denne og mange andre oplevelser til Outdoorfestivalen 2020
KØB DIT ARMBÅND I DAG

KØB ARMBÅND

Køb dags- eller partoutarmbånd og få adgang til alle foredrag og aktiviteter til årets festival. Børn til og med seks år er gratis i følge med en voksen med dags- eller partoutarmbånd.