UnderTheSurface

Dykkeroplevelser i Danmark

UnderTheSurface viser igennem forskellige videoer færdigheder, forklarer teori og giver praktiske tips til dykning.

Det er dykkertrænere med forskellige baggrund der giver dig inspiration til og viser hvordan de dykker og arbejder med deres færdigheder.

UnderTheSurface forbereder dig til dele af rekreative Scuba- eller fridykning-certificeringer. De dækker ikke teknisk dykning eller avanceret fridykning. 

Du kan læse mere om UnderTheSurface her: www.underthesurface.pro

Dykkeroplevelser i Danmark.
Der er masser af muligheder for at dykke i søer og langs kysterne i Danmark. Dykkerinstruktør Preben Kæseler fra UnderTheSurface.pro viser udstyr der passer til dykning i Danmark, fortæller om dykkergrej, familie snorkelture og hvordan du bedst tager et dykkercertifikat.

Introduktion til Fridykning og åndedræt
– Når du holder vejret sker der en masse på den mentale side og det kommer vi til at arbejde med.

Du kommer til at fokusere på dit åndedræt og hvordan du forbereder dig til dykning og andre aktiviteter. Med en række praktiske øvelser, vil du blive meget mere opmærksom på hvordan du trækker vejret og hvordan du forbedrer din bevidste og ubevidste vejrtrækning.

Øvelserne foregår tørt på land.

Tidspunkt for workshop vil fremgå i programmet.

 

Giv dig selv denne og mange andre oplevelser til Outdoorfestivalen 2020
KØB DIT ARMBÅND I DAG

Teamet bag UnderTheSurface

Billede af Preben

Tekst…

KØB ARMBÅND

Køb dags- eller partoutarmbånd og få adgang til alle foredrag og aktiviteter til årets festival. Børn til og med seks år er gratis i følge med en voksen med dags- eller partoutarmbånd.