UDEUNGER

Naturaktiviteter for de mindste

Mette fra Udeunger inspirerer forældre og institutioner til oplevelser i naturen. Hendes egen barndom var præget af følelser som nærvær, fordybelse, ro, muligheder og uendelig fri leg i det fri. Følelser hun brænder for, at børn skal have lov at opleve.

Naturen er fantastisk, forunderlig, finurlig og farlig på den fede måde. Den er et skatkammer af eventyrlige oplevelser og legende læring.

Læs mere om Udeunger og Mette på hendes hjemmeside: www.udeunger.dk eller på vores blog.

Få øjnene op for, hvor de gode oplevelser i naturen er, og for hvordan vi kan bruge naturen som en ubegrænset kilde til fordybelse, glæde, entusiasme, nysgerrighed – og ikke mindst nærvær sammen med vores børn.

Mød Mette fra Udeunger ved den store bålplads bag madteltet på Basecamp. Her skaber Mette skønne aktiviteter ved bålet for de mindste alle tre dage under festivalen.

Mette har meget på hjerte og bagagerummet fyldt med spændende ting og sager. Hun deler gerne ud af sine erfaringer og gode ideer til dig og dine børn.

 

Glæd dig selv og dine børn med denne og de mange andre oplevelser til Outdoorfestivalen 2020
KØB DIT ARMBÅND I DAG

Teamet bag Udeunger

Udeunger består af Mette, som er en nærværende, kreativ og naturtosset ildsjæl, der brænder for mere fantastisk naturtid med vores børn, og så har hun 16 års erfaring i børnehaveregi og boltrer sig pt i en enkelt naturbørnehave.

Billeder fra sidste års festival, hvor Udeunger også lavede hyggelige aktiviteter for børnene.

KØB ARMBÅND

Køb dags- eller partoutarmbånd og få adgang til alle foredrag og aktiviteter til årets festival. Børn til og med seks år er gratis i følge med en voksen med dags- eller partoutarmbånd.