Tilbage til livet med naturen som middel

LØRDAG den 15. august kl. 11.00 – 12.00
Veterans In Motion

Hør hvordan veteraner med PTSD (posttraumatisk stresslidelse) bruger naturen, når de kæmper sig tilbage til livet, når de har gjort tjeneste for Danmark i verdens brændpunkter og fået PTSD.

I 2019 gennemførte 16 veteraner en kajakekspedition omkring ØstGrønland. Hør hvordan de som PTSD-ramte veteraner har valgt, at opsøge et unikt fællesskab i foreningen, Veterans In Motion, for at vokse som mennesker, samt vise omverdenen, at man kan nå nye mål i livet – selv med PTSD som følgesvend.
 
Tjenesten for Danmark i verdens brændpunkter har haft vidtrækkende konsekvenser for mange af de soldater, der er vendt hjem med ar på sjæl og krop. Foredraget vil omhandle en kajakekspedition, hvor de primære deltagere alle er fysisk eller psykisk skadede veteraner.
 
Under foredraget kommer publikum tæt på den virkelighed, der gør sig gældende for veteraner med PTSD samt deres kamp for at vinde det tilbage, de tabte på slagmarken.
 
Der vil desuden være mulighed for at se udstyr fra ekspeditionen efterfølgende, og det er muligt at tale med nogle af deltagerne fra Veterans In Motion.

 

HUSK – Alle workshops, foredrag og aktiviteter kræver armbånd.

Tryk på knappen herunder for at komme til booking via Eventyrsport.