TAG CYKLEN MED TIL OUTDOORFESTIVALEN

 
Allerede nu kan du forberede din cykeltur til Outdoorfestivalen i august. Spar miljøet og få bonus til dig selv og din fysiske form ved at cykle til festivalen, hvor festivalområderne geografisk er placeret indenfor to kilometer. Derfor er det oplagt at have cyklen med. 
 
Søhøjlandet er et landskab fra istiden med bakker og dale og skønne udsigter, som du kan tage cykelture ud i.
Med dit festival
armbånd har du alle muligheder for at være med i festivalens over 100 friluftsaktiviteter. Festivalpladsen er centrum for Danmarks største udsalg af friluftsgrej og udstyr, og det er her, der er inspirerende foredrag, bålmad og afgang til mange af aktiviterne som fx yoga og mange vandre- og cykelture. Hvis du er inspireret af en længere cykeltur, kan du tage Outdorofestivalen som en start og fortsætte videre ned over grænsen og ud på eventyr.
 
Pak minimalistisk, så kan du have alt dit udstyr med på cyklen. Hvad skal du have med? Mangler du cykeltasker? Hvordan pakker du cyklen med så lidt grej som muligt? Nogle af svarene kan du få her. Vægten er afgørende for, om det er dejligt at cykle, og om du får fart på din tur. Om du er på langfart eller lokal er ligegyldigt, cyklen er det bedste transportmiddel til festivalen. Og selv en kort cykeltur kan være et eventyr for en børnefamilie.
 
 
Har du brug for inspiration til, hvad du skal pakke til sådan en cykeltur, så har Eventyrsport lavet en god pakkeliste med så minimalt udstyr som muligt. Læs den her: Pakkeliste til cykeltur
 
 

 

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om Outdoorfestivalen, følge med i vores verden og have mulighed for at deltage i konkurrencer?
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

* indicates required