SPISELAUGET

– Årstidsbestemt, økologisk og velsmagende

Få lækker og økologisk mad til Outdoorfestivalen, når Spiselauget står klar med forskellige madboder, som giver dig energi til festivalens mange aktiviteter

Da Spiselauget åbnede i Aarhus i 2014 blev stedet hurtigt til et fællesskabende centrum på Godsbanen, Aarhus, som huser over 100 entreprenante virksomheder. Her serviceres både husets interne brugere og byens borgere med årstidsbestemt, økologisk og velsmagende mad.

Med tiden kom Spiselauget også ”på græs”, hvor gæster til forskellige events i landet fik muligheden for at smage på lækkerierne.

Konceptet gav genlyd ude i det danske kulturmiljø, og Spiselauget blev på kort tid samarbejdspartner og leverandør for nogle af de største kulturelle begivenheder i Danmark, og er det fortsat i dag. Hver sommer er Spiselauget at finde på musikfestivaler, madmarkeder og koncerter landet over, for at servicere gæster med street food og store smil.

I dag er Spiselauget blevet så glade for vin, at de importerer det hele selv, hvilket gæsterne til Outdoorfestivalen får mulighed for at smage på i Outdoorfestivalens bar.