SLOW WALK

Sæt tempoet ned, få ro i hovedet og i kroppen og tag med Slow Walk på vandretur til Outdoorfestivalen.

Slow Walk arrangerer vandreture til årets Outdoorfestival.
Når vi vandrer i naturen oplever vi, at vi får ro i hovedet og i kroppen.

Vi får frisk luft, lys og mulighed for at snakke eller være stille uden forstyrrelser. Vi hører gæssene og ænderne, der flyver over søerne. Fårene, der bræger. Eller bare lyden af ro – den smukkeste lyd af dem alle. Samtidig ser vi den fineste film for vores øjne, da naturen rummer så meget skønhed, som man slet ikke ser, når man dagligt bevæger sig afsted i sin bil eller på sin cykel igennem byen til og fra arbejde.

Alt dette gør os rigtig glade i låget, og det er den glæde, Slow Walk ønsker, at festivalsgæsterne skal opleve.

Læs mere om Slow Walk på bloggen eller besøg deres hjemmeside.

Slow Walk vil i løbet af festivalen arrangere foreskellige vandreture, så du kan vælge den der passer bedst til dig. Slow Walks ture kræver ikke avanceret udstyr. Mange af turene kan gennemføres i et par gode sko eller støvler med en solid bund – og som gerne må blive beskidte. Har man et par vandrestøvler er det naturligvis toppen, men det er ikke et must.

Vandreurene vil fremgå i det færdige program, der bliver offentliggjort til juni.

 

Giv dig selv denne og mange andre oplevelser til Outdoorfestivalen 2020
KØB DIT ARMBÅND I DAG

Teamet bag Slow Walk

Carlo

Carlo er Slow Walks glade og energiske Golden Retriever, han er fuldstændig pjattet med vandreture. Hans store glæde ved at komme ud i naturen uanset vejr og vind smitter af på alle omkring ham. 

Anders

Anders sørger for at alt det praktiske i forbindelse med Slow Walks vandreture. Anders har lige siden han var lille været glad for at være udenfor.

Wencke

Wencke sørger for, at turerne bliver arrangeret og gennemført. Hun er gammel spejder og har altid været tiltrukket af det frie liv under åben himmel. Naturen er en vigtig del af hendes liv og det er ude hun finder energi og overskud til de lange seje træk i hverdagen.

KØB ARMBÅND

Køb dags- eller partoutarmbånd og få adgang til alle foredrag og aktiviteter til årets festival. Børn til og med seks år er gratis i følge med en voksen med dags- eller partoutarmbånd.