“I dag går alting rigtig hurtigt. Det kommer nok ikke til at forandre sig, så for at kunne følge med i hverdagen, skal vi finde roen og langsomheden frem, når vi holder fri. Herhjemme hos os gør vi dette ved at tage ud i naturen og vandre. Og vi vil gerne dele vores oplevelse og begejstring med andre.”

– Wencke, Slow Walk

Slow Walk – at sætte den ene fod foran den anden

 

Vandreture er som oftest enkle og tilgængelige for alle. Det handler helt enkelt bare om, at vi kommer ud, og sætter den ene fod foran den anden.

Slow Walk består af Wencke, som sørger for at turerne bliver arrangeret, Anders der sørger for alt det praktiske og hunden Carlo som altid er med på vandreturene.

Både Wencke og Anders har en hektisk hverdag. Wencke arbejder som projektleder i en 3D virksomhed inde i Aarhus, hvor der er knald på hver dag. Anders arbejder som Art Director på et reklamebureau, med  masser af deadlines, som skal overholdes.
Derfor er vandreturene vigtige for dem begge, da det er her de kan koble af, tænke på noget andet eller ingenting og samle ny energi og overskud til at klare hverdagen.

 

“Når vi vandrer i naturen oplever vi, at vi får ro i hovedet og i kroppen.”

 

Vi får frisk luft, lys og mulighed for at snakke eller være stille uden forstyrrelser. Vi hører gæssene og ænderne, der flyver over søerne. Fårene, der bræger. Eller bare lyden af ro – den smukkeste lyd af dem alle. Samtidig ser vi den fineste film for vores øjne, da naturen rummer så meget skønhed, som man slet ikke ser, når man dagligt bevæger sig afsted i sin bil eller på sin cykel igennem byen til og fra arbejde.

Vi har altid lidt mad med, når vi tager på tur. Simpelthen fordi mad bare smager bedre, når det indtages under åben himmel – og det gælder både madpakken, som man har smurt hjemmefra eller maden, som man laver på sit lille gasblus eller over bål.

Alt dette gør os rigtig glade i låget, og det er den glæde, vi også ønsker, at I skal opleve gennem Slow Walk. Og nå ja, så skader det jo heller ikke at rører sig lidt – det giver sådan en dejlig naturlig træthed bagefter.

Vores ture kræver ikke avanceret udstyr. Mange af turene kan gennemføres i et par gode sko eller støvler med en solid bund – og som gerne må blive beskidte. Har man et par vandrestøvler er det naturligvis toppen, men det er ikke et must.

De vandre ture, vi inviterer jer med på, kan være korte og lange. Nemme og udfordrende. Indholdsrige og enkle. Stille og larmende. Og alle er velkomne – både folk og fæ. Og Slow Walk betyder ikke at vi nødvendigvis går langsomt.

Vi går i det tempo, som vi har lyst til og sørger naturligvis for, at alle kan følge med.

 

 

Du kan komme med Slow Walk på vandretur til Outdoorfestivalen 2020, når du køber et armbånd
– Læs mere om Slow Walk og vores andre aktiviterer under program.

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om Outdoorfestivalen, følge med i vores verden og have mulighed for at deltage i konkurrencer?
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

* indicates required