Samarbejdspartnere

Uden jer ingen festival

Når vi står sammen, så er der ikke grænser for, hvad vi kan. Vores samarbejdspartnere er med til at skabe festivalen!
Med hjælp fra små, store, lokale, nationale og globale partnere går vi efter at skabe den bedste Outdoorfestival i Danmark. Vi ønsker, at mangfoldigheden i naturen er omdrejningspunktet for oplevelser. I fællesskab med vores samarbejdspartnere har vi Danmarks største udsalgsområde af grej og udstyr til dit aktive udeliv. Vores samarbejdspartnere er klar med spændende udendørsaktiviteter, der rammer individuelt og med sådan en bredde, at de fleste får lyst til at bevæge sig. De har med nysgerrighed været kreative og byder på hvert deres område med spændende tiltag. Uden vores partnere, var vi ingenting. 

Siden er under udvikling og opdateres løbende. Flere spændende samarbejdspartnere på vej.

Repenso-logo

Repenso

Repenso beskæftiger sig med en bred vifte af ydelser indenfor bogholderi, digitalisering af økonomiprocesser, økonomistyring og rapportering.

En fælles interesse for friluftslivet skabte grobund for samarbejdet mellem Outdoorfestivalen og Repenso. Repenso’s mission er at flytte deres kunders økonomistyring fremad, for med luft i økonomien er der plads til at gøre de ting, man elsker.

 

eventyrsport-logo

Eventyrsport

I 2020 tog Outdoorfestivalen et stort spring, da Eventyrsport gik sammen med os om  at skabe Danmarks stærkeste friluftsfestival.

Direktør Lars S. Sørensen fra Eventyrsport siger om samarbejdet: “Der er så megen synergi mellem festivalen og os, så det har været let at finde ud af, hvor vi styrker hinanden. Festivalen er dygtig til at vise de oplevelser, som vi klæder folk på til.”

 

ecco-outdoor-logo

ECCO

Ecco og Outdoorfestivalen har fundet en fælles passion i at få flere familier ud i det fri.
“Vi har mange fælles værdier og visioner. Vi arbejder begge med familier, fællesskaber og et aktivt udeliv. For os handler det ikke om kun at samarbejde med store, internationale virksomheder. For os handler det om ideer, innovation, og så selvfølgelig de mennesker, der står bag. Det skal føles rigtigt, og det gør det med Outdoorfestivalen,” siger Nikolai Rabæk Christensen, chef for ECCO Outdoor.

Spiselauget-logo

Spiselauget

Spiselauget udgør et fællesskabende centrum på Godsbanen. Her serviceres både husets interne brugere og byens borgere med årstidsbestemt, økologisk og velsmagende mad.

Vi er glade for samarbejdet med Spiselauget, så i år til Outdoorfestivalen kan tilbyde festivalens gæster lækker økologisk mad.

gourmensch-logo

Gourmensch

Efter 12 år i reklamebranchen kastede Jakob Nusbaum sig ud i iværksætteriet med Gourmensch, og det har han ikke fortrudt.

Nu skaber han gourmetmad over bål for store virksomheder, og han er bålmesteren til både årets Familiefrokost og for virksomheder der kan møde netværk til Outdoorfestivalen i Ry.

Mät-logo

MÄT

MÄT er et økologisk univers af fødevarer til børnefamilierne. De to  bedsteveninder bag MÄT, Alice Brunsø og Sofie Bentzen, er begge opvokset i Ry og har derfor en stor forkærlighed til byen.

De glæder sig til at være på hjemmebane og deltage i Outdoorfestivalen 2020 med både sunde morgenmadsprodukter, raw bar og sunde chips. 

skanderborg-bryghus-logo

Skanderborg Bryghus

Skanderborg bryghus er vores største øl-leverandør og sørger for at alle har mulighed for at få en kvalitetsøl under festivalen i Rys smukke natur.

Vi har indgået et spændende samarbejde, hvor udviklingen af en festival ikke skal stå i kontrast med nydelse af øl. Sammen har vi bl.a. udviklet “Isfuglen”, som er en 2,6% citrusøl. På den måde kan man nyde en øl og stadigvæk være klar til outdoorfestivalens strabadser.

inox-logo

INOX

I Ry har vi INOX, som er stålsatte på at støtte, samarbejde og hjælpe lokale foreninger og virksomheder med at udvikle deres idéer.

INOX har været en stærk samarbejdspartner gennem årene, og har hjulpet os i Outdoorfestivalen med både viden, arbejdskraft og sponsorater.

I 2019 skaber vi sammen Danmarkmesterskaberne i Adventure Race til glæde for mere 150 deltagere.

brugsforening-tryg-logo

Kvickly Ry

Kvickly Ry er en kernesamarbejdspartner, som har været med på rejsen fra starten af.

Kvickly Ry har været en klippe for Outdoorfestivalen, og uden deres hjælp har festivalen ikke haft den udvikling og den størrelse, som den har i dag.

Kvickly Ry støtter i nærmest alle dele af Outdoorfestivalens værdikæde. Alt fra støtte til markedsføring og salg over til små, men væsentlige løsninger, som adgang til toiletter.

Du-glemmer-det-aldrig-logo

DuGlemmerDetAldrig

Et rigtigt spændende samarbejde startede i 2019 med DGDA. Virksomhedens mission er den samme som vores – at skabe gode oplevelser.

Vi er glade for, at vi sammen har kunnet sende mere end 30 medlemmer af Foreningen Far på Outdoorfestivalen i 2019. Ved hjælpe af Outdoorfestivalens setup og DGDA’s oplevelsesfond skabte vi gode rammer for familier, som ellers kan have svært ved at overskue at komme afsted.