Samarbejdspartnere

Uden jer ingen festival

Når vi står sammen, så er der ikke grænser for, hvad vi kan. Vores samarbejdspartnere er med til at skabe festivalen!
Med hjælp fra små, store, lokale, nationale og globale partnere går vi efter at skabe den bedste Outdoorfestival i Danmark. Vi ønsker, at mangfoldigheden i naturen er omdrejningspunktet for oplevelser. I fællesskab med vores samarbejdspartnere har vi Danmarks største udsalgsområde af grej og udstyr til dit aktive udeliv. Vores samarbejdspartnere er klar med spændende udendørsaktiviteter, der rammer individuelt og med sådan en bredde, at de fleste får lyst til at bevæge sig. De har med nysgerrighed været kreative og byder på hvert deres område med spændende tiltag. Uden vores partnere, var vi ingenting. 

Siden er under udvikling og opdateres løbende. Flere spændende samarbejdspartnere på vej.

Spiselauget

Spiselauget udgør et fællesskabende centrum på Godsbanen, hvor over 100 entreprenante virksomheder har hjemme. Her serviceres både husets interne brugere og byens borgere med årstidsbestemt, økologisk og velsmagende mad.

Hver sommer er Spiselauget også at finde på musikfestivaler, madmarkeder og koncerter landet over og i år er de også at finde til Outdoorfestivalen.
Vi er glade for samarbejdet med Spiselauget, så vi kan tilbyde festivalens gæster lækker økologisk mad.

MÄT

MÄT er et økologisk univers af fødevarer til børnefamilierne. De to  bedsteveninder bag MÄT, Alice Brunsø og Sofie Bentzen, er begge opvokset i Ry og har derfor en stor forkærlighed til byen. De glæder sig til at være på hjemmebane og deltage i Outdoorfestivalen 2020 med både sunde morgenmadsprodukter, raw bar og sunde chips. De er spændende samarbejdspartnere, der sammen har udviklet produkter, der er et sundt alternativ til børnenes normale kost. Kvinderne er gået 100% økologisk – uden at på kompromis med smagen.

Gourmensch

Efter 12 år i reklamebranchen kastede Jakob Nusbaum sig ud i iværksætteriet med Gourmensch, og det har han ikke fortrudt. Nu skaber han gourmetmad over bål for store virksomheder, og han er bålmesteren til både årets Familiefrokost og for virksomheder der kan møde netværk til Outdoorfestivalen i Ry. 

Skanderborg Bryghus

Skanderborg bryghus er vores største øl-leverandør og sørger for at alle har mulighed for at få en kvalitetsøl under festivalen i Rys smukke natur.

Vi har indgået et spændende samarbejde, hvor udviklingen af en festival ikke skal stå i kontrast med nydelse af øl. Sammen har vi bl.a. udviklet “Isfuglen”, som er en 2,6% citrusøl. På den måde kan man nyde en øl og stadigvæk være klar til outdoorfestivalens strabadser.

Kvickly Ry

Kvickly Ry er en kernesamarbejdspartner, som har været med på rejsen fra starten af.

Kvickly Ry har været en klippe for Outdoorfestivalen, og uden deres hjælp har festivalen ikke haft den udvikling og den størrelse, som den har i dag.

Kvickly Ry støtter i nærmest alle dele af Outdoorfestivalens værdikæde. Alt fra støtte til markedsføring og salg over til små, men væsentlige løsninger, som adgang til toiletter.

INOX

I Ry har vi INOX, som er stålsatte på at støtte, samarbejde og hjælpe lokale foreninger og virksomheder med at udvikle deres idéer.

INOX har været en stærk samarbejdspartner gennem årene, og har hjulpet os i Outdoorfestivalen med både viden, arbejdskraft og sponsorater.

I 2019 skaber vi sammen Danmarkmesterskaberne i Adventure Race til glæde for mere 150 deltagere.

DuGlemmerDetAldrig

Et rigtigt spændende samarbejde startede i 2019 med DuGlemmerDetAldrig. Virksomhedens mission er den samme som vores – at skabe gode oplevelser.

Udover at vi kan hjælpe hinanden med at kommunikere budskabet omkring fede oplevelser, så er vi rigtig glade for, at vi sammen har kunnet sende mere end 30 medlemmer af Foreningen Far på Outdoorfestivalen i 2019. Ved hjælpe af Outdoorfestivalens setup og DuGlemmerDetAldrig’s oplevelsesfond kan vi skabe gode rammer for familier, som kan have svært at overskue at komme afsted.

Vi glæder os til at se hvad vi i fremtiden kan skabe sammen.

NY SITUATION

 

Statsminister Mette Frederiksen har redegjort for den gradvise åbning af Danmark ovenpå COVID-19-epidemien.

Ligesom alle andre ved vi nu, at forbudet mod store forsamlinger (op til 500 personer) fastholdes til udgangen af august.

OUTDOORFESTIVALEN er flyttet til den 14.-16. august, og hvis grænsen er op til 500 personer, kan vi afholde festivalen.

Vi melder ud, så snart vi ved mere ift genåbningen af Danmark.
Vil du have direkte besked, når vi ved mere, så tilmeld dig nyhedsbrevet. 
Pas godt på hinanden.

De bedste hilsner
OUTDOORFESTIVALEN

udsigt-over-sø-ry-nyhedsbrev

Tak for din tilmelding