Sådan tilmelder du dig som bodholder/pallesælger

Vi har lavet en vejledning til dig, når du skal tilmelde din street food bod til Outdoorfestivalen. Tilmeldingen sker ad to omgange. Først opretter du dig som madbod og derefter kan du oprette alle de lækre menuer, som du vil sælge.

1

Tilmeld dig som bodholder

Når du tilmelder dig som bodholder er det en god idé at finde følgende oplysninger frem. Oplysninger skal vi bruge til at vise dig under bodholdere på hjemmesiden. Det er vigtigt, at du laver en god beskrivelse og finder et godt billede, så de besøgende kan blive inspireret til at besøge netop dig og se dine produkter.

 • Kontaktoplysninger
 • Et navn til din stand
 • En beskrivelse af din stand
 • Et logo eller et billede, der præsenterer din stand (min. 500×500 px)
 • Et headerbillede på 1600x800px

Du kan se herunder på de to billeder, hvor de forskellige oplysninger og billeder bliver brugt.

Du skal også tage stilling til, om du vil booke en standplads eller en palleplads. Booker du en stand, skal du angive, hvor stor den er, og om du skal bruge strøm og internet.

Det er afgørende at festivalpladsen fremstår som en samlet æstetisk oplevelse. Dette gælder også de enkelte boders udtryk. Vi forventer at standenes indretning og valg af telt eller anden overdækning understøtter oplevelsen og standens aktivitet eller varesortiment. Vælg eksempelvis telte med et særligt udtryk; tipi, vikingtelt eller andet originalt design. Og gerne i farverne råhvid, sort eller sandfarve. Suppler gerne med organiske materialer i indretningen.

Målet er at vores gæster får en unik og flot oplevelse af at bevæge sig igennem pladsen. Det er afgørende at undgå hvide pavilloner og bolschefarvede udlejningstelte på pladsen.

Du kan se eksempler på godkendte telte her:

Eksempel 1
Eksempel 2
Eksempel 3

Dernæst skal du angive, om du har en forsikring og slutteligt godkende kontrakten.

Kontrakt

Når du tilmelder dig som bodholder eller pallesælger, skal du godkende vores kontrakt. Du kan se den, når du opretter dig. Du kan også hente den her: Kontrakt bodholder og Kontrakt pallesælger

Når du godkender kontrakten, godkender du:

 • betaling for deltagelse
 • afregningsmodellen
 • forpligtelser
 • særlige regler for deltagelse i Slugten
 • opstilling og fremmøde
 • levering og facilitetet
 • andre forhold

Det er vigtigt, at du læser kontrakten igennem, inden du godkender den.

Standplads eller pallesælger

Du kan booke to typer af pladser:

Standplads: hvor du selv medbringer telt

Palleplads: hvor du får en EURO palle (80×120 cm) stillet til rådighed i et stort telt, hvor der er 5-6 paller i alt.

 

Forsikring

Grundlæggende tegner Outdoorfestivalen en forsikring, der dækker frivillige og gæster under deltagelse i festivalen. Eksempelvis: En gæst falder over en teltbardun, bliver påkørt af en af festivalens biler eller lignende.

Så snart gæsten træder ind i ‘et forhold’ med dig som bodholder eller pallesælger, er det dit ansvar at være passende forsikret. 

Du kan i tilmeldingen angive, om det er relevant eller ej for dig at være forsikret. Er det relevant, skal du uploade billede eller kopi af forsikringen. Er det ikke relevant, skal du angive hvorfor.

2

Opret dine produkter

Kommer snart!

Du kan snart oprette de produkter, som du har med på din stand. Så kan de besøgende bedre få et overblik over alle spændende ting, som de kan se og købe på din stand.