Ry outdoor 365

Svævebane og Kæmpegynge

Ry outdoor 365 arbejder med teamudvikling og udeliv hele året.  Hos Ry outdoor 365 skabes der oplevelser for børnehaver til store virksomheder under åben i hele Danmark. Opfordringen er:, “flyt hverdagen ud og få nye perspektiver på jeres samarbejde og kommunikation.”

Bo Jørgensen fra Ry outdoor 365 siger: “Det er under åben himmel vi slipper de vante mønstre i teamet, fordi de fleste er på udebane. Vi oplever, at den gamle sølvræv opdager, at den unge ulv i flokken faktisk kan lære ham noget. Det giver en mere effektiv kommunikation, når flokken lander på kontoret igen. Hos os samler vi på oplevelser, der giver samvær i øjenhøjde,” siger projektlederen, der i teamet arbejder ud fra tre grundværdier: at skabe fællesskaber, oplevelser og udvikling. 

Under festivalen står Bo Jørgensen i spidsen for de populære aktiviteter med kæmpegyngen og svævebanen i ECCO OUTSIDER AREA i Slugten bag Ry Hallerne.  Ry outdoor 365 tilbyder en række forskellige outdooraktiviteter, der også kan opleves til Outdoorfestivalen.

Aktiviterne er tilgængelig alle tre dage.

 
 

Ry-Outdoor-365-Erik-med-bue-og-pil

 
Vil du gerne booke teamudvikling under åben himmel hos Ry outdoor 365? Så skriv til: [email protected]
 
Du kan se udvalget af aktiviteter her:

En tur med svævebanen på cirka 65 meter er en særlig mulighed for at se skoven fra et andet perspektiv. Og måske kildrer det også lidt i maven undervejs. Du er selv med til at bestemme, hvor hurtigt det skal gå. Alle kan deltage, og vi gør det også muligt for mennesker med en funktionsnedsættelse at deltage i aktiviteten. Der sikres med reb, seler og karabiner.

 

Giv dig selv denne og mange andre oplevelser til Outdoorfestivalen 2020
KØB DIT ARMBÅND I DAG

 

En tur i kæmpegyngen kan få det til at kilde i maven hos de fleste. Du kan starte turen med at blive trukket op til vandret i cirka tolv meters højde, før gyngeturen begynder. Du kan også nøjes med et lille let skub i ryggen. Alle kan deltage, og vi gør det også muligt for mennesker med en funktionsnedsættelse at deltage i aktiviteten. Der sikres med reb, seler og karabiner.

 

Giv dig selv denne og mange andre oplevelser til Outdoorfestivalen 2020
KØB DIT ARMBÅND I DAG

 

Billeder af svævebane og kæmpegynge fra Outdoorfestivalen 2019

KØB ARMBÅND

Køb dags- eller partoutarmbånd og få adgang til alle foredrag og aktiviteter til årets festival. Børn til og med seks år er gratis i følge med en voksen med dags- eller partoutarmbånd.