Presserum

Uanset om det er under festivalen eller resten af året, gør vi vores bedste for at servicere pressen bedst muligt. Her finder du materialer vedrørende festivalen.

Billederne kan frit downloades og gengives til redaktionel omtale. Udover dette er gengivelse ikke tilladt, med mindre aftale er indgået med Outdoorfestivalen.

Ønskes yderligere materiale eller oplysninger, så kontakt os venligst på [email protected] eller +45 8230 3070.

Pressemeddelelse: Ry outdoor Festival lancerer nyt navn og logo i dag

Til jeres information har vi taget navnet Outdoorfestivalen, med det sigte at holde positionen som Danmarks outdoorfestival.

 

Vi har stadig hjemsted i Ry. Basecamp ved KvicklyRy er stadig vores hjerterum og vi holder stadig til i Skanderborg Kommune. Den 1. januar flytter vi ind i den gamle fiskerhytte, Rodelundvej 1 i Ry, hvor vores sekretariat bliver.

Hent pressemeddelelsenSe filmen fra 2018

Logo

Du kan her hente vores logo i enten Illustrator-format eller png. Har du brug for et andet format eller størrelse, så kontakt os endelig.

Logoer i ai-format

Logoer i png-format

 

Billedarkiv

Her finder du billeder fra tidligere års Outdoorfestivalen. Du er velkommen til at bruge billederne i presseøjemed. Husk dog at kreditere Outdoorfestivalen.dk ved brug af billedet. Dog skal billeder, hvor der indgår navnet på en fotograf i filnavnet, krediteres til fotografen.

Klik på billedet for at se det i fuld opløsning. Ønsker du billedet tilsendt på mail, så kontakt os