PORTAL JOURNEYS

Meditation i naturen

Portal Journeys er tvillingerne Julie Mariel og Rie Jespersen, som begge er uddannede antropologer og uddannede healere, samt ny tids shamaner. Sammen har de Portal Journeys, hvor de tilbyder en række ture og rejser, hvor vi besøger kraftsteder i naturen og bruger stedernes energi til meditation og healing.

Os fra Outdoorfestivalen har tidligere været med til en guidet meditation med Portal Journeys, denne oplevelse kan du læse om i blogindlægget: Meditation i naturen, som også kan inspirere dig til at komme i gang med meditation i naturen.

Læs mere om Portal Journeys på hjemmesiden: www.juliemariel.dk/portal-journeys/

Workshop med Portal Journeys: Shamanistisk meditation i naturen og Shamanistisk trommerejse.

Shamanistisk meditation i naturen:
Vi vandrer sammen i stille fordybelse til en smuk lysning ved åen. Her guides du ind i en tilstand af forbundethed med naturen, hvor du har mulighed for at finde ro og fornyet kraft og styrke. Hver meditation er unik, da den er inspireret af naturens kræfter og de åndelige guiders bidrag. Du har mulighed for at modtage shamanistisk healing undervejs, som støtter dig i lettere at finde ind i en meditativ tilstand. Som afrunding vil der være mulighed for at dele dine indre oplevelser og få sparring på eventuelle spørgsmål. Til sidst vandrer vi igen i stille fordybelse gennem skoven tilbage til udgangspunktet.

Shamanistisk trommerejse:
Trommens lyd har til alle tider været brugt som redskab til at finde ind i en afslappet og fokuseret tilstand, hvor underbevidstheden og intuitionen kan få lov at udtrykke sine budskaber. Efter en kortere instruktion sætter du din intention for trommerejsen, som kan være et spørgsmål, du ønsker at finde svar på, eller en problematik, du ønsker styrke til at håndtere. Til lyden af trommen rejser du ind i en indre verden, hvor du kan møde dit kraftdyr, som vil vise dig svaret på dit spørgsmål. Du har mulighed for at modtage shamanistisk healing under trommerejsen, som hjælper dig med at komme ind i den rette tilstand og støtter dig i at forløse eventuelle blokeringer. Efter trommerejsen er der mulighed for at få sparring på din oplevelse og hjælp til at tolke de ting, du måtte have set.

 

Alle er velkomne uanset forudgående erfaring.
Tidspunkt for de to workshops kommer til at fremgå i det færdige program.

 

 

Giv dig selv denne og mange andre oplevelser til Outdoorfestivalen 2020
KØB DIT ARMBÅND I DAG

 

Teamet bag Portal Journeys

Portal Journeys er tvillingerne Julie Mariel og Rie Jespersen, som begge er uddannede antropologer og uddannede healere, samt ny tids shamaner. Ud over at de sammen har Portal Journeys, så har de hver for sig deres egen virksomhed hvor de bl.a. tilbyder forskellige behandlinger indenfor healing, meditaion og hypnoterapi. 

KØB ARMBÅND

Køb dags- eller partoutarmbånd og få adgang til alle foredrag og aktiviteter til årets festival. Børn til og med seks år er gratis i følge med en voksen med dags- eller partoutarmbånd.