Kom til Gourmet Pinsefrokost

Vi inviterer dig til gourmetfrokost med Michelin-kokkene, Mikkel Kjølhede og Nicolas Min Jørgensen – menuen er tilberedt af lokale, økologiske råvarer og serveres i vores store festivaltelt.

Køb plads til Pinsefrokost

Hyggelig fællesspisning

Aarhus Mad & Marked og Outdoorfestivalen inviterer i år til hyggelig fællesspisning a la pinsefrokost for alle deltagere, gæster og andre interesserede.

Her får du rig mulighed for at stifte nye bekendtskaber over et godt måltid, pleje eksisterende relationer, møde dine meddeltagere og konkurrenter og lade batterierne op til nye aktiviteter.

Konceptet er bygget op omkring en filosofi om, at mad er et universelt sprog, vi alle snakker, og at vi gennem mad kan finde fællesskab i fremmedhed.

Menuen til årets pinsefrokost er udarbejdet af de to michelin-kokke, Mikkel Kjølhede og Nicolas Min Jørgensen, som står for lokal og økologisk forårsmad udarbejdet i samarbejde med Gothenborg © og Sommergrønt ©.

Hele herligheden kommer til at foregå i Outdoorfestivalens store tipi.

Menu for Pinsefrokost i det grønne

Økologisk grillet Gothenborg-kylling i krydret sauce med fladbrød
Økologisk perlebyg med masser af urter og syltet citron
3 slags grøntsagsdip og grønne salater på toppen

Menuen er med forbehold for ændringer

Tidspunkt

Lørdag den 8. juni kl. 11.00-13.00

Der er kun 200 pladser til hver fællesspisning. Når en pinsefrokost er fyldt op, åbner vi for et nyt tidspunkt.

Pris

229 kr. pr. kuvert og inkluderer frokost og en valgfri drikkevare.

Køb billetten inden fredag den 31. maj 2019.

Om kokkene

Mikkel Kjølhede og Nicolas Min Jørgensen har i den grad medvirket til at skubbe Aarhus frem på den gastronomiske gourmet-scene med restauranterne Substans og Pondus. De er desuden begge aktive på det danske kokkelandshold og ved altså om nogen, hvordan en ret skal skrues sammen.

Ved årsskiftet besluttede de sig for at gå nye veje i fællesskab. En vej, hvor madglæde, smag og leg med lokale råvarer bibeholdes i et mere afslappet og jordnært koncept. Her skal alle kunne være med. Gennem deres nye koncept ønsker de at tilvejebringe deres eget perspektiv på global gastronomi, primært baseret på gode lokale råvarer og velkendte smagsindtryk. Det kulinariske svar på ordsproget, ”ude godt, men hjemme bedst.”

 

Tak til vores samarbejdpartnere

Sommergrønt © leverer grøntsager

Gothenborg Kylling © leverer kyllinger

Der er mange andre ting, du kan opleve på Outdoorfestivalen

Centimetermaraton

Centimeter Maraton er et løb for alle børn i alderen 2-10 år og deres forældre eller bedsteforældre, som har til formål at give hele familien en god og aktiv oplevelse samtidig med, at du som deltager støtter et godt formål.