Oplevelser i Søhøjlandet

EVENTYRET VENTER I NATUREN

Outdoor365 er vokset frem, mens Danmark har været lukket ned. Og nu er vi klar med både små mikroeventyr og grupper på op til 50 personer i naturen.

SE AKTIVITETERNE

Vi tilbyder kajak, kano, stand up paddling, vandreture, familieekspedition i Søhøjlandet og vi skræddersyr gerne jeres unikke naturoplevelse. Kombinér de store oplevelser med overnatning i Søhøjlandet, så forlænger du oplevelsen.

FRI • LUFT • LIV

Skanderborg Kommune og Outdoor365 samarbejder om
FRI • LUFT • LIV, der giver dig og vennerne de fedeste outdooraktiviteter.

Vi begynder i Skanderborg i uge 29 og 30, hvor I mandag til fredag kan klatre om kap på klatrevæggen, dyste i bueskydning og se, om I sammen kan holde balancen i kajak eller på et stand up paddle bræt.

I uge 31 og 32 giver vi den gas i Ry, hvor der er svævebane, klatring i træer masser af sjov i naturen.

Gratis for alle skolebørn mellem 6 – 17 år.

GRATIS APP – NATUREVENTYR:

Tag dine børn med på fortælleture i naturen.

Appen Natureventyr giver GRATIS adgang til de smukke ture i naturen, forskellige steder i Danmark, hvor du kan fortælle historier for dine børn. Hver tur har sin egen fortælling, hvor du følger ruten på kortet i appen, som undervejs åbner op for et nyt kapitel i historien.

Vi har i samarbejde med vores dygtige samarbejdspartner Natureventyr lavet to fortællinger i Søhøjlandet, et på Himmelbjerget og et fra Skimminghøj ud omkring Rye Mølle Sø, der skulle være lanceret under Outdoorfestivalen, men som er tilgængelige allerede nu.