Oplevelser i Søhøjlandet

EVENTYRET VENTER I NATUREN

Outdoor365 er vokset frem, mens Danmark har været lukket ned. Og nu er vi klar med både små mikroeventyr og grupper på op til 50 personer i naturen.

SE AKTIVITETERNE

Vi tilbyder kajak, kano, stand up paddling, vandreture, familieekspedition i Søhøjlandet og vi skræddersyr gerne jeres unikke naturoplevelse. Kombinér de store oplevelser med overnatning i Søhøjlandet, så forlænger du oplevelsen.

FRI • LUFT • LIV

Skanderborg Kommune og Outdoor365 samarbejder om
FRI • LUFT • LIV, der giver dig og vennerne de fedeste outdooraktiviteter.

Vi begynder i Skanderborg i uge 29 og 30, hvor I mandag til fredag kan klatre om kap på klatrevæggen, dyste i bueskydning og se, om I sammen kan holde balancen i kajak eller på et stand up paddle bræt.

I uge 31 og 32 giver vi den gas i Ry, hvor der er svævebane, klatring i træer masser af sjov i naturen.

Gratis for alle skolebørn mellem 6 – 17 år.

GRATIS APP – NATUREVENTYR:

Tag dine børn med på fortælleture i naturen.

Appen Natureventyr giver GRATIS adgang til de smukke ture i naturen, forskellige steder i Danmark, hvor du kan fortælle historier for dine børn. Hver tur har sin egen fortælling, hvor du følger ruten på kortet i appen, som undervejs åbner op for et nyt kapitel i historien.

Vi har i samarbejde med vores dygtige samarbejdspartner Natureventyr lavet to fortællinger i Søhøjlandet, et på Himmelbjerget og et fra Skimminghøj ud omkring Rye Mølle Sø, der skulle være lanceret under Outdoorfestivalen, men som er tilgængelige allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

 

Vil du have nyheder om Outdoorfestivalen, og mulighed for at deltage i konkurrencer?
Så tilmeld dig nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding