ECCO er et af verdens førende outdoor brands. Den globale skoproducent og Outdoorfestivalen har fundet en fælles passion i at få flere familier ud i det fri. Deres partnerskab udløser et katalog af inspirerende udendørsaktiviteter. 

ECCO har valgt at indgå samarbejde med Outdoorfestivalen, fordi det har relevans. ”

“Vi har mange fælles værdier og visioner. Vi arbejder begge med familier, fællesskaber og et aktivt udeliv. For os handler det ikke om kun at samarbejde med store, internationale virksomheder. For os handler det om ideer, innovation, og så selvfølgelig de mennesker, der står bag. Det skal føles rigtigt, og det gør det med Outdoorfestivalen,” siger Nikolai Rabæk Christensen, chef for ECCO Outdoor.

”Vores perspektiv er, at udeliv for mange er blevet en del af dagligdagen. Dette understøttes af vores seneste kampagne, ECCO Outsider. Det er vores mål at nå bredere ud med ECCOs outdoorlinje, og derfor samarbejder vi blandt andet med Outdoorfestivalen,” siger Nikolai Rabæk Christensen.

ECCO oplever, at nutidens forbrugere finder en balance mellem byliv og udendørsliv. En hurtig tur med hunden eller en gåtur i skoven kan sagtens være en del af det at være en aktiv udelivsentusiast.

”ECCO Outdoor-brandet er bygget op om mennesker, som bruger deres outdoorsko på vandreturen, og som også ser godt ud, når de går direkte på cafe bagefter. Det er det krydsfelt, vi bevæger os i,” fortæller Nikolai Rabæk Christensen.

ECCO Outdoors slogan er: When you’re out, you’re in. Også her spiller de to brands godt sammen.

“Outdoorfestivalen er båret af fælleskabet og frivilligheden, og for os er det en enorm anerkendelse at et så stort og internationalt brand får øje på os, for sammen kan vi lykkes med at få endnu flere familier ud i naturen og få oplevelsen af at gå fra den store onlinekultur til at være outdoor,” siger Isabel Morgenstern fra Outdoorfestivalen

Outdoorfestivalen i Ry er åben for alle og afholdes den 29.-31. maj 2020. Billetsalg starter den 1. februar 2020. Læs mere på Outdoorfestivalen.dk

 

 

ECCO er blandt verdens førende producenter af kvalitetssko, hvor stil og komfort kombineres. Virksomhedens succes bygger på design, kvalitetslæder og innovativ teknologi. ECCO er en særdeles ansvarlig virksomhed, som ejer stort set hele værdikæden fra læder- og skoproduktion til butikker. ECCO produkter sælges i 99 lande fra omkring 2.250 ECCO butikker og fra flere end 14.000 salgssteder. ECCO er familieejet, grundlagt i Danmark i 1963 og beskæftiger 21.300 personer på verdensplan. group.ecco.com

 

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om Outdoorfestivalen, følge med i vores verden og have mulighed for at deltage i konkurrencer?
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

* indicates required