Naturtosset ildsjæl der brænder for mere fantastisk naturtid med vores børn

 

Mette er vokset op på en gård på landet. Her boltrede hun sig med nabobørn i hjemmelavede hemmelige huler, i toppen af de højeste træer eller på jagt efter hundestejler med bare tæer i bækken. Det hele var for hende en naturlig og fantastisk del af det at være barn.

For børn i dag er oplevelser i naturen ikke nødvendigvis noget, der på samme måde bare sker af sig selv, sådan som man oplevede det før i tiden. Som forældre kan vi, i ønsket om gode naturoplevelser og i behovet for nærvær med vores børn, være temmelig udfordrede af en travl hverdag for både børn og voksne.

Mette bor i dag med sin mand og tre børn i Østjylland på en dejlig landejendom med køkkenhave, krat og kræ. Hun har en baggrund som biolog, motorikvejleder og ildfugl (naturformidler gennem foreningen Natur og Ungdom). Hun har arbejdet i børnehaver i 12 år, og hun boltrer sig i dag som naturformidler i to forskellige skønne børnehaver.

Mette er af hjertet begejstret for det nærvær, den fordybelse og det fællesskab der opstår, når vi opholder os og går på opdagelse sammen i naturen.

Det er med afsæt i energien fra hendes egen barndom, alle hendes gode erfaringer og troen på at naturen gør en forskel, at hun har startet Udeunger.

Mød Mette til Outdoorfestivalen i Ry, hvor Udeunger vil stå for aktiviteter for de mindste. 
Du kan købe armbånd til årets festival her.

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om Outdoorfestivalen, følge med i vores verden og have mulighed for at deltage i konkurrencer?
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

* indicates required