I disse dage føler vi os fyldte med taknemmelighed over, at alt lige nu går op i en højere enhed. NU mærker vi virkelig, at vores mission er lykkedes. Vi har med passion og gejst knoklet i fem år med at få festivalen på benene. Og vi er vokset. Vi kan nu endelig afsløre, at vi har fået nogle store samarbejdspartnere med.

 Eventyrsport.dk og Ecco Kids og Ecco Outdoor har meldt sig som kommercielle partnere. Det kommer vi i den grad til at kunne mærke. Vores gæster kommer også til at kunne mærke det helt konkret på, at billetter bliver markant billigere i år. Så lad os lige tage det først: I 2020 koster endagsarmbånd 199 kroner, og partoutarmbånd 399 kroner!

Med vores nye partnere har vi nu fået større muskler. Hidtil har vi været en fast styregruppe og en stor gruppe frivillige, der har knoklet, og det bliver vi ved med. Nu med øget kapacitet og energi. 

 
I denne tid, hvor vi cementerer, at vi fortsætter som et endnu stærkere hold, er det vigtigt for os også at huske alle de mennesker, der har troet på os lige fra start. En stor TAK skal lyde til butikker, erhvervsfolk, lokale og frivillige, der indtil nu har støttet festivalen. Der er så mange der har andel i, at Outdoorfestivalen nu kan se frem mod en mere stabil fremtid. 
 

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om Outdoorfestivalen, følge med i vores verden og have mulighed for at deltage i konkurrencer?
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

* indicates required