LIFE IS GOOD

En familie på eventyr

Life is good er en familie der siden 2008 for fuldt deres drøm om at rejse rundt i verden og udforske nogle af de fjerneste områder på kloden. Familien består af mor Suzi, far Lars og deres to børn Tiuri og Liva. Lars har måske hørt om. Han har svømmet 1370 km hele vejen rundt om Danmark, 

I over fem år har de levet som en fuldtids-eventyr familie, hvor de har været på ekspeditioner, sejlet 7300 km i kajak fra København til Istanbul, cyklet gennem Australien og padlet tværs over Alaska i kano. 

Du kan læse mere om deres rejser på: www.livetergodtfolgos.dk/

Drømmer du om at tage på eventyr, rejse ud og opleve verden og tage på spændende ekspeditioner? – Og vil du gerne vide, hvordan I gør, når man er en børnefamilie? Og kan det overhovedet lade sig gøre?

Det får du svarene på til denne workshop, som er en forlængelse af Life is good’s foredrag. Lars og famlien giver deres tips, tricks og ideer til at være på ekspeditioner som børnefamilie.

Giv dig selv denne og mange andre oplevelser til Outdoorfestivalen 2020
KØB DIT ARMBÅND I DAG

Teamet bag Life is good

Life is good består af mor Suzi, far Lars og de to børn Tiuri og Liva. De elsker at rejse og være sammen. Lars og Suzi har sammen rejst gennem Egypten, Norge og de tog på en to år lang rejse gennem, Thailand, Laos, Vietnam, New Zealand, Australien og Kina. Deres første rejse sammen som familie blev til USA og senere til Grønland i 3½ uge om vinteren.  

KØB ARMBÅND

Køb dags- eller partoutarmbånd og få adgang til alle foredrag og aktiviteter til årets festival. Børn til og med seks år er gratis i følge med en voksen med dags- eller partoutarmbånd.