”Outdoorfestivalen kan få mig til at gå på vandet. Vi skal have broer, så vi kan gå på vandet til festivalen 2020”

Ideerne fik vinger til at flyve højt, da vi havde inviteret 20 af vores samarbejdspartnere til udviklingsaften i tipien ved Fiskerhytten på Rodelundvej i Ry, hvor vi holder til.

Varm suppe i tipien

Klokken fem, da mørket var faldet på, begyndte vores gæster at komme ind i skoven, ned ad stien, hvor de fandt om bagved Fiskerhytten, til lyset og vores store tipi, der var varmet godt op.

Indenfor stod vores outdoor kok Anders Kreth og varmede en lækker svampesuppe, som skulle være det første kulinariske indspark til vores smagssanser. Til daglig er Anders kok i Jyske Banks kantine, men han er selv en inkarneret hardcore outdoor kok og elsker at lave mad over bål. Denne aften lavede han en tre retters gourmet menu til vores samarbejdspartnere, der også alle er bidt af friluftslivet.

Røverhistorier rundt om bålet

Der kommer hurtigt en god stemning i en tipi. Også selvom man ikke kender hinanden. Når man sidder trygt der, med et knitrende bål imellem sig, så falder der en naturlig ro. Også selvom det kan være en smule grænseoverskridende at sidde tæt på andre, som man ikke kender. Men da Anders Laursen fra Skanderborg Bryghus delte rundhåndet ud af bryghusets juleøl, Økologisk juleknas, kom den gode samtale meget hurtigt i gang.

Det var lige, som vi kan lide det. Det var fællesskab, lys og samvær.

Mens vores partnere ventede på den varme suppe og nød den gode øl gik snakken og latteren lystigt. Der blev både fortalt røverhistorier, som det passer sig til et bål, men også delt viden og netværket. Mens snakken gik faldt regnen let over tipien.

Isabel Morgenstern var glad for at byde velkommen i tipien:

”Jeg føler, at for første gang byder vi velkommen i noget, der virkelig passer sig for vores festival og vores ambition om at drive outdooraktiviteter året rundt. Her i skoven, i tipien. Og vi var her ikke uden jer,” sagde hun til velkomst.

Idéudvikling med legekammerater

Resten af aftenen foregik både i tipi og inde i Fiskerhytten, hvor Flemming Dybbøl fra styregruppen bag Outdoorfestivalen, havde gjort klar til et lærerigt indslag. Flemming er også medlem af Smukfests bestyrelse og tidligere kommerciel direktør samme sted, og han gav et forrygende indblik, hvordan smuk fest har fået lavet et helt nyt samarbejde med deres partnere.

”Vi er legekammerater. Det giver meget bedre værdi for vores partnere og for Smukfest,” fortalte han, inden han kom med mange eksempler fra vellykket legesamarbejde. Blandt andet de ikoniske øldåsetelte på smukfest.

Ideudvikling skal være på hovedet, Så kommer de bedste ideer. Tænk omvendt: ”Hvordan sikrer vi os, at ingen køber vores produkt? ”Hvad skal vi gøre for, at vi ingen kunder får?” Det giver gode ideer lød rådet fra Flemming.

Og det råd fik ideerne til at flyve rundt i Fiskerhytten, da festivalen 2020 var omdrejningspunktet for en fælles brainstorm. Nu på hovedet

Udover ønsket om at gå på vandet, kom der ideer som at lave en festival camino mellem festivalens aktiviteter. Der blev talt om et telt, hvor man kan opleve alt vejr, lige fra sommer til snevejr. Og der blev talt dårligt vejr. Hvordan bliver det noget man glæder sig til på festivalen? Det var helt tydeligt, at Outdoorfestivalen og ønsket om at skabe de bedste aktiviteter ligger helt tæt på alles hjerte. Ideerne vidnede om store visioner, sjove vinkler og kærlighed til det friluftsliv, som vi elsker.

Vi går videre med idéerne

Vi har samlet alle ideerne op, og puttet dem i en stor inspirationsgryde. Det er helt sikkert, alle ideer bliver ikke til noget. Men det er også helt sikkert, at nogen af dem vil udvikle sig blive en realitet på outdoorfestivalen 2020.
Tak for en dejlig aften.

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om Outdoorfestivalen, følge med i vores verden og have mulighed for at deltage i konkurrencer?
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

* indicates required