GREEN ACTIVE TOURS

Vandreture for begyndere 

Green Active Tours er et lille dansk rejsebureau, som er drevet af passionen for aktive ferier i naturen.
De tilbyder vandreferie, cykelferie og aktive familieferier.

Til Outdoorfestivalen har Green Active Tours også planlagt en vandretur for dig, der måske er nybegynder indenfor området, og som gerne vil i gang med at vandre men ikke lige ved hvordan. 
I januar var vores journalist Trille med på testturen, af den vandretur som er planlagt til Outdoorfestivalen. Læs om hendes oplevelse af turen som nybegynder indenfor vandring i vores blogindlæg: Min første rigtige vandretur.

Du kan også læse mere om Green Active Tours på deres hjemmeside: www.greenactivetours.dk

Kom i gang med vandring, når Lene fra Green Active Tours kombinerer teori med praksis på en 10 km. lang vandretur.

Vi går en tur sammen, og du får undervejs masser af tips til vandring.

Hvordan forbereder du dig, hvad skal der i rygsækken, vandreteknik op og ned ad bakke, hvordan undgår du vabler, hvordan finder du vej og meget mere.

Vores vandretur i Søhøjlandet går fra Ry forbi Lillesø og Birksø til Birkhede. Herfra går det opad mod den idylliske landsby Alling med en af Danmarks mindste kirker. Vi vandrer ad mindre stier, markveje og skovveje. Det går op og det går ned. Fra toppen af Bryggebjerg har vi en flot udsigt til Himmelbjerget på den anden side af Julsø. Vi går stejlt ned til vandet og følger Gudenåen tilbage mod Ry.

Ruten er ca. 10 km. Husk godt vandrefodtøj og tøj til dagens vejr. Medbring også vand og en snack, f.eks. müslibarer, frugt eller lignende, så du har energi at gå på.

Turen har en varighed på ca. 3 timer, tidspunktet vil fremgå i det færdige program. 

 

Giv dig selv denne og mange andre oplevelser til Outdoorfestivalen 2020
KØB DIT ARMBÅND I DAG

Teamet bag Green Active Tours

Bag Green Active Tours står Lene Bach Larsen, der også administrerer fællesskabet Vandre med andre på Facebook.

Lene har en lang baggrund i rejsebranchen, og arbejder nu udelukkende med aktiv ferie, herunder hendes store passion: Vandring.
Kan man bede om noget bedre end at kunne kombinere sin hobby med sit arbejde?

Udover det nødvendige kontorarbejde med at arrangere og afvikle aktive ferier, har Lene arbejdet som bjergguide på utallige vandreferier. Det har været så forskellige steder som Himalaya, Italien, Marokko, Sverige, Vietnam, Færøerne, Madeira, Tasmanien og New Zealand. Hun strør gerne om sig med gode råd og vandretips, så du får den bedst mulige oplevelse i naturen.

 

KØB ARMBÅND

Køb dags- eller partoutarmbånd og få adgang til alle foredrag og aktiviteter til årets festival. Børn til og med seks år er gratis i følge med en voksen med dags- eller partoutarmbånd.