¨Vores univers starter altid ved bålet. Det er her, det hele begynder. Følelserne, snakken om vind og vejr, røverhistorier og ikke mindst den gode mad. Samlingspunktet, hvor alle er med. Flammerne skaber rammerne. skaber nye relationer, og alle  små som store får fornemmelsen af fælleskabet og hyggen, og nuet er det eneste, der tæller¨.

– Jakob Nusbaum, bålmester hos Gourmensch

Fra reklamebranche til skovmandskjorte og bålmad

 

“Det handler om at komme ud i naturen, nyde livet, nærværet og lave mad sammen over ild. Det skaber sammenhold. Der er noget urinstinkt over bålet. Duften af bålmad, røg i øjnene og fællesskabet. Det er magisk.” Jakob Nusbaum fik en rigtig god idé, da han slap reklamebranchen og skabte GOURMENSCH

Efter 12 år i reklamebranchen kastede Jakob Nusbaum sig ud i iværksætteriet med Gourmensch, og det har han ikke fortrudt. Nu skaber han gourmetmad over bål for store virksomheder, og han er bålmesteren til både årets pinsefrokost for hele familien og for virksomheder der kan møde netværk til Outdoorfestivalen i Ry.

 

Efter 12 år i den aarhusianske reklamebranche fik Jakob Nusbaum i 2016 lyst til at skifte reklameskjorten ud med en skovmandsskjorte og blive selvstændig med Gourmensch.

– I mange år arbejdede jeg som Koncept Art Director på nogle af de store bureauer i den aarhusianske reklamebranche, fortæller Jakob Nusbaum, der blev udlært hos envision.

– Jeg elsker at udvikle koncepter og idéer, og jeg har haft en masse fede stunder og har mødt mange dedikerede, dygtige og inspirerende mennesker i branchen. Men jeg begyndte at savne noget, siger Jakob Nusbaum og fortsætter:

– Jeg vidste ikke helt, hvad det var. Jeg følte, at jeg havde en eller anden uforløst energi. At jeg havde mere at bidrage med. Jeg ville arbejde med mennesker, mad og formidling og så besluttede jeg mig for at skrue ned for reklamekarrieren og i stedet udvikle en platform, hvorfra jeg kan være med til at inspirere mennesker med at komme ud i naturen og tilberede gourmetmad over bål sammen.

 

Outdoorfestivalens pinsefrokost over bål

Kunne du tænke dig at opleve Jakob og hans gourmetmad over bål, så kan du læse mere og købe billet til Outdoorfestivalens pinsefrokost eller pinsemiddag her:

Fredag den 29. maj: Social dag og dining – NETVÆRK-MØDER-NETVÆRK

Lørdag den 30. maj: Pinsefrokosten for hele familien

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om Outdoorfestivalen, følge med i vores verden og have mulighed for at deltage i konkurrencer?
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

* indicates required