Har du spørgsmål?

Så har vi svarene lige her

Vi har samlet en oversigt over ofte stillede spørgsmål. Finder ikke svar på det, du søger, er du velkommen til at kontakte os.

Hvad er det nu lige sådan en outdoor festival er?

Ja, det er sådan cirka over 100 aktiviteter i naturen. Det er alt, lige fra yoga til 1/2 maraton. Her kravler vi i træer, suser ned af bakkerne på mountainbikes, hviler ud i vildmarkskar og nyder en sen aftentime i kajakken. Stikket er taget ud af mobile enheder, for samværet og fællesskabet er i fokus. I Basecampved Siimtoften Kvily Ry er tænderne sat i international streetfood, mens kroppen kan udfordres i adventure race. I pinsen kan der sagtens bruges en hele dag med aktive oplevelser på FDF Sletten, hvor der også kan overnattes med kig til stjernerne i primitive camps i hængekøjer og telte. Og tiden står stille. Lyt engang til skovens dybe stille ro på vandreturen til Himmelbjerget. Pinsen er på standby, et helle for hele familien, et åndehul af gode totaloplevelser. Det skal prøves.

Er hele festivalen flyttet til FDF Sletten?

Nej, det er den slet ikke, der er stadig mange aktiviteter i Ry by med udgangspunkt fra Basecamp, Siimtoften ved Kvickly Ry. Bold på vandet, MTB, adventure race, 5 km og halvmaraton, kano, kajak, SUP, yoga, klatrevæg, vikingeland, vandreture, snitteværksted, salsa workshop, vildmarksbade, sauna, børnefiskekonkurrence, foredrag, 12 streetfood boder, 12 outdoorboder etc. 
Vi har valgt at samle vores overnatningssteder i camps og mange trætopaktiviteter er på FDF Sletten, hvor der kører shuttle bus fra morgen til aften fra Ry. På FDF Sletten er der så mange aktiviteter, at det er muligt at bruge en hel dag med vandpistolland, bueskydning, endnu vildere svævebane og kæmpegyngen, kano, kajak og meget mere, 
Programmet lanceres i denne weekend og giver det fulde overblik.

Er der aktiviteter for hele familien?
Festivalen byder på et stort udvalg af aktiviteter for både børn, voksne og hele familien. I kan vælge at dele jer op eller lave aktiviteter sammen.
Kan handicappede deltage på aktiviteter?

Alle i kørestol og personer med særlige behov er velkomne.
Til festivalen er der tilknyttet personer med særlig uddannelse og fokus på at tilbyde oplevelser til personer med særlige behov, der kan komme og opleve f.eks. kæmpegynge og tovbane.

Hvad koster det at opleve festivalen?
Det er gratis at besøge festivalområderne. Aktiviteter kan opleves med enkeltbillet eller armbånd, og det er ligeledes muligt at købe sig til overnatning.
Hvor ser man programmet?
Det endelige program for festivalen offentliggøres i april 2018. Følg os, når vi løbende løfter sløret for, hvad programmet kommer til at indeholde.
Skal man være i god form?
Festivalen byder også på et stort udvalg af aktiviteter, der ikke kræver god fysisk form. Blandt andet svævebane, yoga og badetønde.
Hvordan fungerer det?
Vi har et koncept, der minder om det, du vil møde i forlystelsesparker eller i et tivoli. Når du kommer til festivalpladsen, vil det tydeligt fremgå, hvor en aktivitet afgår fra. Her kan du komme til i god tid og sikre dig din plads. Mange af vores aktiviteter afvikles mere end én gang, og festivalen tilbyder mange drop-ind aktiviteter, du kan stille dig i kø til, når det passer dig.

Giv en gave til den, du elsker

Du kan vælge at give luksuspakken som et gavekort. Du modtager så et flot gavekort lige til at printe og give som gave.