LÆKKER FAMILIEFROKOST OVER BÅL

Lørdag den 15. august kl. 12 – 14

Pr. person 298,-
Børnemenu u. 12 år 95 .-
Pris er inkl. 1 sodavand/øl

MENU

¨Vores univers starter altid ved bålet. Det er her, det hele begynder. Følelserne, snakken om vind og vejr, røverhistorier og ikke mindst den gode mad. Samlingspunktet, hvor alle er med. Flammerne skaber rammerne. skaber nye relationer, og alle  små som store får fornemmelsen af fælleskabet og hyggen, og nuet er det eneste, der tæller¨.

– Jakob Nusbaum, bålmester hos Gourmensch

En ny version af vores laks, og hvor ellers end på Outdoorfestivalen Ry skal den introduceres?

Laksen smøres ind i en asiatisk BBQ med soya, citron og lidt mørk farin. Overfladen karamelliseres let over flammerne og duften bliver helt magisk.  Vi giver den lidt friskpresset citron og urter på toppen til sidst. Oplev et karamelliseret og orientalsk ydre og en indre saftighed, der får alle dyr i skoven til at drømme sig tættere på bålet.

Vores berømte Porchetta på rotisseri. Den har virkelig været en tro følgesvend i det ganske land og bestemt også et par ture med i udlandet. Vi elsker den, og det samme gør vore gæster.

Porchettaen blev i 2018 kåret på ”North Side” som indhold i årets bruger, og den har fortjent bålet. Den får opmærksom kærlighed og ikke mindst den tid og fokus det tager om at gøre svær ekstra crispy.

Lam er perfekt til bålet, vi smører den med vores helt specielle marinade med hvidløg, rosmarin og olie på karamelliseret løg. Vi vender, drejer og venter tålmodigt på det spæde lam, bliver til et saftigt stykke kød, med en sprød og  letbrændt skorpe som smager af bål. Vores spidskålstzatziki med friskhakket mynte klæder det grillede lam.

Desserten er enkel men kræver  stort fokus og ikke mindst teamwork. Rabarberne lynmarinere vi, vi koger mælken med sukker i dåse i den sorte gryde. Crumble bliver med kerner, hvid chokolade og rørsukker, det rister vi let og nøjsomt over bålets mindste flammer.

Nær Ry er der en lille skov fyldt med skovsyre, det skal vi have fat i (de er bedst at plukke ved daggry) til at skabe den blomstrende syre til desserten.

Der vil også være en børnevenlig menu, mere info om denne kommer. 

Det er også muligt, at købe mad fra de øvrige madboder til de mindste, og medbringe til pinsefrokosten.

NY SITUATION

 

Statsminister Mette Frederiksen har redegjort for den gradvise åbning af Danmark ovenpå COVID-19-epidemien.

Ligesom alle andre ved vi nu, at forbudet mod store forsamlinger (op til 500 personer) fastholdes til udgangen af august.

OUTDOORFESTIVALEN er flyttet til den 14.-16. august, og hvis grænsen er op til 500 personer, kan vi afholde festivalen.

Vi melder ud, så snart vi ved mere ift genåbningen af Danmark.
Vil du have direkte besked, når vi ved mere, så tilmeld dig nyhedsbrevet. 
Pas godt på hinanden.

De bedste hilsner
OUTDOORFESTIVALEN

udsigt-over-sø-ry-nyhedsbrev

Tak for din tilmelding