Nu tager vi et stort og vigtigt spring! Eventyrsport og Outdoorfestivalen i Ry går sammen om at skabe Danmarks stærkeste friluftsfestival

Eventyrsport er Danmarks største online og fysiske outdoorbutik. De går nu ind i samarbejdet med Outdoorfestivalen i Ry om at skabe en friluftsfestival, der inspirerer endnu flere til at komme ud.

Direktør Lars S. Sørensen fra Eventyrsport siger om samarbejdet: “Der er så megen synergi mellem festivalen og os, så det har været let at finde ud af, hvor vi styrker hinanden. Festivalen er dygtig til at vise de oplevelser, som vi klæder folk på til.” 

Samarbejdet betyder, at der fra 1. februar kan købes armbånd til Outdoorfestivalen via Eventyrsports online butik, og at gæsterne til festivalen modtager deres armbånd med posten og derved forlænger glæden ved at se frem til festivalen.

“Samarbejdet gør, at vi styrker festivalens position som Nordeuropas største i sin genre”, fortæller en glad initiativtager af festivalen, Isabel Morgenstern.

“Vi har hele tiden troet på, at 2020 bliver et tipping point for festivalen, der med 10.000 klik ind i aktiviteter, salgs- og madboder er nået en såkaldt kritisk masse, hvor det blive endnu sjovere at skabe en unik friluftsfestival i Ry, som vi nu for sjette gang glæder os til at præsentere i pinsen. Der er så meget positivt i gang, at vi ind imellem må knibe os selv i armen. Eventyrsport er en genial samarbejdsparter, fordi de har nogle fede oplevelsesbutikker og en online butik, der 100 % understøtter festivalen. Vi er meget glade”, siger festivalarrangøren, der rykker Outdoorfestivalens sekretariat til Eventyrsports hovedkontor i Århus, da mange unge praktikanter fra uddannelserne i Århus tager en praktikperiode i sekretariat og bruger festivalen som et stærkt supplement til CV’et.

Lige nu arbejder festivalsekretariatet på at lancere salg af armbånd og præsentere de første programpunkter til årets festival, der igen løber over tre dage fra fredag den 29. til den 31. maj i pinsen 2020.

“Vi kan allerede nu love, at det igen bliver en festival, hvor hele familien i tre generationer, kan slippe deres online medier og komme ud i naturen og få nogle dejlige timer eller dage i Søhøjlandet. Vi er netop nu ved at udvikle et superfedt camp-område, så det bliver endnu mere spændende at overnatte og være til friluftsfestival i flere dage. Om man er hard cord nørd eller nybegynder, så bliver programmet for alle”, lyder det fra festival-sekretariatet.

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om Outdoorfestivalen, følge med i vores verden og have mulighed for at deltage i konkurrencer?
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

* indicates required