ENERGY IN MOTION

Yoga og meditation

Mette Kolding, som står bag Energy In Motion, arbejder med hvordan vi kan tjekke ind med os selv, holde balancen og navigere gennem livet, så vi får brugt os selv bedst muligt uden at miste vores energi og med integritet formå både at relatere og bidrage samt tilbagetrække og se indad. Mette har med sin skuespillerbaggrund, coachingvirksomhed og yogauddannelse udviklet et system, der omfatter vores fire menneskelige aspekter – det fysiske, emotionelle, mentale og spirituelle.

Mette underviser grupper, holder foredrag og retreats samt tilbyder individuelle sessions i København eller online. Disse kan omfatte samtale/ coaching, øvelser, hjemme-opgaver, vejrtrækningspraksis og bevidsthedstræning – alt efter hvem du er, og hvad der er passende for dig på dette tidspunkt. Der samarbejdes med klienten i øjenhøjde og med dyb respekt for at svaret altid findes hos personen. Der er ikke tale om terapi, da det hverken er en af Mette’s kompetencer eller hendes fokus som sådan.

Læs mere om Energy In Motion på hjemmesiden: www.energyinmotion.one

Få nulstillet dit hoved og styrket din krop sammen med Mette fra Energy In Motion, når hun tilbyder workshops i både yoga og meditation i løbet af festivalen

Meditation: Det vil være tre meditationer i løbet af festivalen. Fredag vil der være en eftermiddagsmeditation til at slippe ugen og åbne ind i oplevelsessanserne. Lørdag og søndag vil der være morgenmeditationer, som er perfekt indledning til yoga-sessionerne eller hvad end du skal ud og prøve på festivalen.

Få nulstillet hovedet og sanseapparatet, bliv parat til at modtage dagens mange indtryk med et balanceret nervesystem.

Yoga: Mette arbejder ofte med temaer i hendes timer – fx , åbenhed, struktur, balance, mod eller accept. Det indre arbejde kombineres med styrkende stillinger, indsigt omkring centrering, nervesystemet og hvis niveauet tillader det, med et rart flow i stillingerne. Mette lægger stor vægt på at guide stillingerne med anatomisk præcision, så stillingerne udføres sikkert og med helende effekt på de forskellige kroppe. 

Yoga kan åbne dine sanser og forbinde dig til den indre dialog mellem krop og tanker, som for de fleste af os – ubevidst –  er fuld af kritik, mistro eller i det mindste tvivl på os selv.  Bevægelserne og stillingerne i yoga tilbyder kærlig venlighed til dig selv, når der er tilpas udfordring for muskler og bindevæv. 

 

Tidspunkt for Mettes workshops vil fremgå i programmet. 

 

Giv dig selv denne og mange andre oplevelser til Outdoorfestivalen 2020
KØB DIT ARMBÅND I DAG

 

Teamet bag Energy In Motion

Mette Kolding står bag Energy In Motion. Hun har i de sidste 11 år boet i Nordcalifornien ved bjerget Mount Shasta, hvorfra hun har uddannet sig hos sin yogamentor, Amy Cooper, Mount Shasta Yoga Institute. Hun har undervist alle niveauer, haft private klienter og været med på Instituttets Yoga Lærer Uddannelse, som underviser. Mette har også afholdt retreats og workshops samt i sit eget liv gået dybere ind i at undersøge naturen som meditation og medicin. Mette er igen fra 2020  bosiddende i Danmark, hvor hun vil tilbyde undervisning og workshops.

KØB ARMBÅND

Køb dags- eller partoutarmbånd og få adgang til alle foredrag og aktiviteter til årets festival. Børn til og med seks år er gratis i følge med en voksen med dags- eller partoutarmbånd.