En pinse uden outdoorfestival

mar 22, 2021 | Pressemeddelelse

Vi har holdt gang i forberedelserne af den sjette udgave af Outdoorfestivalen i Ry. På den positive side går det godt med genåbningen af Danmark. Dog ikke stærkt nok til at vi tør tro på, at vi kan nå at forberede samlingen af tusindvis af mennesker i pinsen.

 

Før Outdoorfestivalen kan blive til virkelighed i pinsen, skal der gøres et kæmpestort stykke arbejde. At aflyse en festival er ligeledes en kompleks opgave – nu for andet år i træk. Vi håber aldrig, at vi må gøre det igen. Det er meget ærgerligt for alle involverede. Vi arbejder jo med fællesskaber og bevægelse, og en aflysning er lige præcis det modsatte af det, og hvad vi nu må gøre som festivalarrangører.

Vi arbejder på højtryk for at finde økonomiske muligheder for at afholde en outdoorfestival i sensommeren eller i efteråret. Vi kan glæde os over, at vi allerede er inviteret til at afholde det store outdoor sideevent til VM i sprint ved Bagsværd til september, og det er vi i fuld gang med at planlægge.

For festivalen med den smukke udsigt til Himmelbjerget, omgivet af Ry by, skovene og søerne rammer aflysningen naturligvis både lokale, gæster, medhjælpere og partnere, der har vænnet sig til masser af liv i pinsen. Hele teamet brænder for, at vi hvert år skal indfri alles store forventninger og gøre det lidt bedre end sidste år. Det havde vi igen forberedt os på.

Lige nu oplever mange i Danmark at få vendt hverdagen på hovedet, og det gælder også i outdoor-sekretariatet. Vi er en rigtig arbejdsplads hele året rundt for fastansatte og freelancere, som siden efteråret har arbejdet ufortrødent videre, holdt onlinemøder og alt det dér, som vi alle er ved at vænne os til.

Har du allerede købt armbånd, kan du få pengene retur. Det er også muligt at bruge armbåndet til en eventuel festival i sensommeren eller til næste års festival. Du kan holde dig orienteret via Outdoorfestivalens nyhedsbrev eller på hjemmesiden.

Outdoorfestivalen-pinsen

Outdoor-oplevelser året rundt

Indtil vi ved mere om Outdoorfestivalen,
kan du hoppe over på Outdoor365.dk
 Danmarks onlineportal over aktiviteter og oplevelser i naturen.