Centimeter Maraton

Centimeter Maraton er et løb for alle børn i alderen 2-10 år og deres forældre eller bedsteforældre, som har til formål at give hele familien en god og aktiv oplevelse samtidig med, at du som deltager støtter et godt formål.

Det koster 2 aktivitetsbilletter at deltage i løbet. Prisen pr aktivitetsbillet er 60-75 kr alt efter, hvor mange du køber.

Frisk luft, sjov og sved på panden er hovedingredienserne i børneløbet, som arrangeres af Børneulykkesfonden og Rasmus Klump i samarbejde med Continental, Madame Butterfly og DGI. Ruten på 42.195 centimeter giver børnene mulighed for at løbe deres helt egen maratondistance, akkurat som de har set de voksne gøre det.  Og hvor sejt er det ikke lige at kunne kalde sig maratonløber?

Derfor afvikles børneløbet også på vaskeægte maratonmanér med fællesopvarmning, start- og målportal samt uddeling af løbsnumre/klistermærker, refleksveste med Rasmus Klump, polkaprikkede løbstasker, diplomer og seje guldmedaljer med Rasmus Klump til alle deltagende børn.

Efter løbet vil der være vand og økologiske fuldkornstave fra Madame Butterfly til de seje maratonløbere.

Efter løbet vil der også være mulighed for at få taget billeder med Rasmus Klump, så man kan forevige øjeblikket.

Overskuddet fra løbet går ubeskåret til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. Du kan læse mere om Børneulykkesfondens projekter her

 

To kategorier: Pildskader og Gøjer

Centimeter Maraton er opdelt i 2 kategorier af løbere: Pildskadderne, som er dem, der løber i selskab med en voksen, og Gøjerne, som er de løbere, der kan klare turen på egen hånd i selskab med alle de andre børn.

Det er helt op til dig, om du vælger at løbe sammen med dit barn som en familieaktivitet, eller om du lader børnene om løbeturen og i stedet står klar med heppeflag og rosende ord, når dit barn krydser målstregen. Alle kan løbe med og skulle turen være for lang for de små ben, er I velkomne til at løbe/gå ruten med klapvogn.

Tidsplan

9.30 Kom og få udleveret dine ting til løbet
10.45 Vi varmer op!
11.00 Vi løber!

Startsted

Løbet starter ved Klostervej 1, 8680 Ry.

Pris

Det koster 2 aktivitetsbilletter at deltage i løbet. Prisen pr aktivitetsbillet er 60-75 kr alt efter, hvor mange du køber.

Du kan læse mere om aktivitetsbilletter her.

Der er mange andre ting, du kan opleve på Outdoorfestivalen

Hængekøjecamp295,- kr

Tag din hængekøje under armen og sæt den op blandt skovens træer sammen med andre i hængekøjecampen – ikke langt fra festivalens aktiviteter i området.