BODER

Når du har haft en aktiv dag, kan du opleve Danmarks største udendørs bodområde med stærke tilbud på grej- og outdoorudstyr. Basecamp er Outdoorfestivalens mekka med spændende boder, hvor du bl.a. få professionel vejledning til dit eget friluftsliv, blive klogere på mad og sundhed eller noget helt trejde. Eventyrsport kommer med deres store teltshow. Hos Ecco kan du arbejde med læder og udvikle dine egne produkter.  Fælles for alle boderne er, at de passer ind under Outdoorfestivalens værdier.

Boderne vil være placeret på Basecamp, som du gratis kan besøge som gæst i løbet af festivalen.

Vil du prøve nogle af vores aktiviteter eller måske deltage i en workshop eller et foredrag, så husk at købe ARMBÅND. 

Oversigt over boder til Outdoorfestivalen

OBS: De nuværende boder er fra programmet 2020, men eftersom festivalen blev aflyst, håber vi på at kunne få det planlagte program til 2021, men vi kan endnu ikke garantere alle viste boder.

AKTIV HELE LIVET

Interessere du dig for sundhed og en aktiv livsstil? Så skal du gå en tur forbi Rasmus og Manuel fra AKTIV HELE LIVET, som står klar med gode råd til dig og din sundhed. Du har også mulighed for at deltage i deres foredrag, hvor du bl.a. kan få målt din bodyage eller deltage i deres trænings workshop.

MARITIMT DESIGN

Bådebyggerens værksted: Her kan du se hvordan en bådebygger arbejder med opbygning og formgivning af evt. en paddel, samt se forskellige værktøjer i brug. Der vil også være mulighed for en snak om kano, paddel typer, håndværks-teknikker, træsorter og meget andet. Læs mere: www.maritimtdesign.dk/

VIKINGEN VIKTOY

Dean Christopher Hobbs er manden bag vikingen Viktoy, som efterhånden er et fast indslag til Outdoorfestivalen. Hos Viktoy kan du prøve kræfter med spydkast som en ægte viking. Du kan også se mange fine vikinge smykker, og så holder Viktoy sig heller aldrig tilbage for at fortælle en god historie.

BUSHCRAFT

Bliv klogere på det primitive friluftsliv ved Bushcraft. De medbringer noget af det udstyr, de sælger på deres webshop, så du har mulighed for at se og prøve udstyret, før du køber. De afholder også tre forskellige workshops i løbet af festivalen, som kan lære dig at begå dig og trives i vildmarken og naturen. 

SLOW WALK

Er du til vandreturer i naturen, og måske du også er hundeejer? – Så er Slow Walk stedet for dig. Her finde du spændende varer – til både hund, ejer og camper.  Derudover vil der være et lille kegleløb for hunde. Slow Walk arrangerer også vandreturer til årets festival, som du har mulighed for at deltage i.