Bliv frivillig

Bliv frivillig på outdoorfestivalen og få en sjov weekend fuld af outdoor-oplevelser med andre seje frivillige. Du er en vigtig del af festivalen og med til at flyve festivalen til nye højder. Alle arbejdsområder har betydning for festivalens succes og vi er taknemmelige for jeres indsats.

Du arbejder minimum 10 timer under festivalen, men har også mulighed for at tage et større ansvar som teamleder eller tovholder for et område. Til gengæld får du en fed weekend med andre frivillige, 2 aktivitetsbilletter til festivalen, mad under din vagt – og meget mere!

Herunder kan du læse om de forskellige muligheder.

Kontakts os via formularen her for at høre mere om at være frivillig på festivalen. Det er vigtigt, at du skriver lidt om dig selv og din motivation for at blive frivillig.

Hvis du har relevant uddannelse, kurser eller erfaring inden for eksempelvis friluftsliv, salg, kundeservice, design eller noget helt femte vi slet ikke har tænkt på – så angiv det endelig!

Vi glæder os til at høre fra dig.

Aktivitetsfrivillige: Hjælp til med afvikling af aktiviteterne i slugten. Eksempelvis bueskydning, kæmpegynge eller tarzanbane.

Kommunikation: SoMe, fotografi, interviews og meget mere. Vær med til at fortælle de gode historier fra festivalens mange outdoor-oplevelser.

Tjek-Ind: Giv gæsterne en god oplevelse, når du møder dem i festivalens hjerte ’tjek-ind’. Her sælger du billetter og hjælper gæsterne godt på vej.

Rengøring: Få pladsen til at shine, så gæsterne får en god oplevelse.

Bar: Lang lokale øl over disken. Her skal du være fyldt 18 for at være frivillig.

Handyman/Handywoman: Hjælpe til med praktiske og styrkekrævende opgaver før, under og efter festivalen på pladsen og i slugten.

PR: Læg dine arbejdstimer før festivalen med uddeling af flyers og events i Ry og omegn.

Design: Er du en kreativ sjæl, så kom med i designteamet og skab smukke installationer til festivalpladsen.

Lille og vild: En ’festival i festivalen’ for børn. Hjælp til med tarzanbane, film i skoven og skøre oplevelser med figurer fra Ole Lund Kirkegaards univers.

Koordinator. Tag et større ansvar, få noget på cv’et og vær med til at koordinere et af områderne op til festivalen.

Gourmensch. Tag de kulinariske briller på og hjælp til hos Gourmensch med at tilberede lækker mad over bål.

Vagter: Campingvagt ved glampingområdet.

Du kan også vælge Pinsefrokost, Adventure Race eller Lys og lyd

 

Der er mange andre ting, du kan opleve på Outdoorfestivalen

Spring køen over – book tid i dag

Når du har købt aktivitetsbilletter, kan du booke tid til vores mest populære aktiviteter. Du kan booke tid i 30 minutters intervaller for Kæmpegyngen og Svævebanen. Det betyder, at du maximalt kan stå i kø i 20 minutter før det er din tur.

Hængekøjecamp295,- kr

Tag din hængekøje under armen og sæt den op blandt skovens træer sammen med andre i hængekøjecampen – ikke langt fra festivalens aktiviteter i området.

Giv en gave til den, du elsker

Du kan vælge at give luksuspakken som et gavekort. Du modtager så et flot gavekort lige til at printe og give som gave.