Bliv frivillig

En vigtig del af festivalen

Bliv frivillig på outdoorfestivalen og få en sjov weekend fuld af outdoor-oplevelser med andre seje frivillige. Du er en vigtig del af festivalen og med til at løfte festivalen til nye højder. Alle arbejdsområder har betydning for festivalens succes og vi er taknemmelige for din indsats.

Du arbejder minimum 10-12 timer under festivalen, men har også mulighed for at tage et større ansvar som teamleder eller tovholder for et område. 

Til gengæld får du en fantastisk weekend med andre frivillige, et dagsarmbånd til festivalen (partoutarmbånd hvis du arbejder 15 timer eller mere), lækker mættende mad på de dage, hvor du har vagt, mulighed for at bo gratis i et særligt lejrområde for frivillige, t-shirt (som skal bæres på vagterne) og en outdoor-goodiebag.

Melder du dig allerede nu, vil du blive inviteret til en række outdoor-aktiviteter før festivalen afvikles i pinsen. Du får også mulighed for at deltage i workshops der former festivalen.

Læs om de forskellige muligheder nedenunder og kontakt os via kontaktformularen. 

Det er vigtigt, at du skriver lidt om dig selv og din motivation for at blive frivillig. Hvis du har relevant uddannelse, kurser eller erfaring inden for eksempelvis friluftsliv, salg, kundeservice, design eller noget helt femte vi slet ikke har tænkt på – så skriv det endelig!

Vi glæder os til at høre fra dig.

1 + 14 =

Aktivitetsfrivillige: Hjælp til med afvikling af eksempelvis bueskydning, kæmpegynge eller tarzanbane i Slugten. Aktiviteterne vil blive ledet af ansvarlige instruktører.

Kommunikation: SoMe, fotografi, interviews og meget mere. 

Tjek-Ind: Giv gæsterne en god oplevelse, når du møder dem i festivalens hjerte på Basecamp. Her sælger du billetter og hjælper alle godt på vej.

Logistik: Hold styr på parkering, busser og cykeludlån.

Rengøring og skrald: Få pladsen til at shine, så gæsterne får en god oplevelse.

Hjælpe-instruktører til Basis-friluftslivsaktiviteter og workshops: Du kan melde dig her, hvis du er skarp på at tænde bål, pakke en rygsæk, vælge de rigtige støvler, slå et telt op, lave nem bålmad, bruge kort og kompas, finde verdenshjørner ud fra naturen eller andre friluftsfærdigheder. Aktiviteterne vil blive ledet af ansvarlige instruktører.

De frivilliges lejr: Lav hyggelige rammer for frivilliges lejr – både den fysiske indretning og fælles aktiviteter som spisning og lejrbål 

Handyman/Handywoman: Hjælpe til med praktiske og styrkekrævende opgaver før, under og efter festivalen på Basecamp og i Slugten.

PR: Læg dine arbejdstimer før festivalen ved at uddele flyers og lave events i Ry og omegn.

Design: Er du en kreativ sjæl, så kom med i designteamet og skabe smukke installationer til festivalpladsen.

Koordinator: Tag et større ansvar, få noget på cv’et og vær med til at koordinere et af områderne op til og under festivalen.

Bar: Lang lokale øl over disken. Her skal du være fyldt 18 for at være frivillig.

Madlavning: Tag de kulinariske briller på og lav lækker bålmad til alle de frivillige. 

Vagter: Der er brug for vagter både til publikumslejren på Sletten og på Basecamp.

 

Du kan også vælge Pinsefrokost, Adventure Race eller Lys og lyd