Bliv frivillig

En vigtig del af festivalen

Bliv frivillig til Outdoorfestivalen og få en sjov weekend fuld af fede outdoor-oplevelser med andre seje frivillige. Du er en vigtig del af festivalen, og du er med til at løfte festivalen til nye højder. Alle arbejdsområder har betydning for festivalens succes, og vi er taknemmelige for din indsats.

Du arbejder minimum 10-12 timer under festivalen, men har også mulighed for at tage et større ansvar som teamleder eller tovholder for et område. 

Til gengæld får du en fantastisk weekend med andre frivillige, et dagsarmbånd til festivalen (partoutarmbånd hvis du arbejder 15 timer eller mere), lækker mættende mad på de dage, hvor du har vagt, mulighed for at bo gratis i et særligt lejrområde for frivillige, t-shirt (som skal bæres på vagterne) og en outdoor-goodiebag.

Melder du dig allerede nu, vil du blive inviteret til en række outdoor-aktiviteter før festivalen afvikles i pinsen. Du får også mulighed for at deltage i workshops der former festivalen.

Læs om de forskellige muligheder nedenunder og kontakt os via kontaktformularen. 

Det er vigtigt, at du skriver lidt om dig selv og din motivation for at blive frivillig. Hvis du har relevant uddannelse, kurser eller erfaring inden for eksempelvis friluftsliv, salg, kundeservice, design eller noget helt femte vi slet ikke har tænkt på – så skriv det endelig!

Vi glæder os til at høre fra dig.

11 + 14 =

LEDIGE TEAMS

Camps
Teamet har ansvar for at sikre gæsteovernatningen, og logistikken og hyggen skal være i topsædet.

Design
Et team for de opfindsomme og kreative. Teamet har ansvar for at lave design, skiltning og kunstneriske installationer til hele festivalområdet – selvfølgelig i samspil med naturen.

Aktiviteter i trætoppene
Svævebane, træklatring og kæmpegynge. Det er teamet for dig med masser af friluftserfaring (meget gerne erfaring med reb og klatring) – og skal du være i god fysisk form for det kræver ‘muller’ i armene. Aktiviteterne vil blive ledet af ansvarlige instruktører.

Frivillig campen
Har du tilbragt en masse timer på lejr og ved hvad der skal til for at skabe hygge og gode lejrrammer? Det her er teamet for dig, som vil kræse om de frivilliges trivsel under festivalen.

Isfuglekontoret
Isfuglekontoret er de frivilliges hovedkvarter under festivalen. Teamet tager sig af indtjekning for både frivillige og aktører, og så løser de alle ad-hoc opgaverne.

 

Legeagenter
Et team for legeglade folk, som både skal udvikle og afvikle legeområder for børn i alderen 3-6 år.

Mad på Basecamp
Lav mad over bålet sammen med vores professionelle kokke eller lang lokale øl over disken i baren (i baren skal du være fyldt 18 for at være frivillig).

Leave no trace
Måske festivalens vigtigste team, som sørger for både bæredygtig affaldssortering og rengøring. Vi skal passe på naturen og også holde festivalpladsen lækker, så gæsterne får en god oplevelse.

Tjek ind
Her er der service helt ud i fingerspidserne. Teamet sælger armbånd og hjælper alle godt på vej med stort og småt – både på festivalpladsen og oppe ved trætop-aktiviteterne.

Trafik og logistik
Teamet er dem med det forkromede overblik over parkering, busser og cykeludlån og alle de gode ruter gennem Ry by.

Teamleder eller koordinator
Tag et større ansvar, få noget på cv’et og vær med til at koordinere et af områderne op til og under festivalen.