BETTERMOVE

Træning med naturlige bevægelser

BetterMove er træning med naturlige bevægelser. Træningen hjælper dig med at optimere din krops bevægelser, så du bliver smertefri, stærkere og kan bevæge dig frit. Gennem træning med naturlige bevægelser skabes et solidt fundament for alle kroppens led og muskler, som vil sikre dig det bedste udgangspunkt for at du kan få det optimale ud af din krop.

Læs mere om BetterMove på www.bettermovefys.dk eller læs vores blogindlæg: Få smidige led med squat”, hvor Thomas fra BetterMove giver gode råd til, hvordan du får squat ind i din hverdag og hvorfor det er vigtigt for din krop. 

Ønsker du at lindre eller forebygge problemer i kroppen?
Eller ønsker du måske et alternativ til almindelig fitnesstræning?
– Så deltag i workshoppen Natural Movement, hvor Thomas gennemgår forskellige bevægelser, som stort set er forsvundet fra vores moderne liv og træning. Målet er at styrke, stabilisere, smidiggøre og skabe naturlig funktion af kroppen på en holistisk og bæredygtig måde.

Alle kan være med, da der er skalering af øvelserne, så kom med til Natural Movement og mærk din krop på en ny måde.

Workshoppen har en varighed på ca. 1 timer. Nærmere tidspunkt vil fremgå i programmet. 

 

Giv dig selv denne og mange andre oplevelser til Outdoorfestivalen 2020
KØB DIT ARMBÅND I DAG

Teamet bag BetterMove

BetterMove består af Thomas Pretsch der hele livet har været passioneret for optimering af bevægelse, træning, sundhed og terapi. Derfor valgte han at uddanne sig til fysioterapeut. Hans søgen efter den bedste tilgang har ført ham vidt omkring. Han har de sidste år arbejdet med Natural Movemet og Bevægelses kulturen med henblik på at skabe en robust og velfungerende krop med fokus på glæden ved bevægelse.

KØB ARMBÅND

Køb dags- eller partoutarmbånd og få adgang til alle foredrag og aktiviteter til årets festival. Børn til og med seks år er gratis i følge med en voksen med dags- eller partoutarmbånd.