SOCIAL DAG MED BÅLMIDDAG
– NETVÆRK MØDER NETVÆRK

Fredag den 14. august kl. 14.00 – 00.00
  • Fredagsarmbånd til festivalens mange friluftsaktiviteter
  • 10 timers fede oplevelser med dit netværk
  • Middag over bål starter kl 18.
  • Mød andre netværk
  • Chill loungestemning med dj i outdoorbaren

PRIS: 499,- inkl. en genstand øl/vin eller vand

MENU – SOCIAL DINING

Maden anrettes på fade ved bålet. En ny version af laks, der simres ind i en asiatisk BBQ med soya, citron og lidt mørk farin. Overfladen karamelliseres let over flammerne, og duften bliver helt magisk. Den får lidt friskpresset citron og urter på toppen til sidst. Oplev et karamelliseret og orientalsk ydre og en indre saftighed, der får alle til at drømme sig tættere på bålet.

Den berømte Porchetta fra Gourmensch på rotisseri. Vi elsker den, og det samme gør vores gæster. Porchettaen har fortjent bålet. Den kræver kærlighed og ikke mindst den tiid og fokus, det tager at gøre sværene ekstra crispy. Lam er perfekt til bålet. Den smøres med den helt specielle marinade med hvidløg, rosmarin og olie på karamelliseret løg. Den vendes og drejes, og kokken venter tålmodigt på, at det spæde lam bliver til et saftigt stykke kød med en sprød og letbrændt skorpe, der smager af bål. Spidskålstzatziki med friskhakket mynte klæder det grillede lam.

RABARBER CRUMBLE

Desserten er enkel, men kræver stort fokus og ikke mindst teamwork. Rabarberne lynmarinerer vi. Vi koger mælken med sukker i dåse i den sorte gryde. Crumble bliver med kerner, hvid chokolade og rørsukker, det rister vi let og nøjsomt over bålets mindste flammer.

Nær Ry er der en lille skov fyldt med skovsyre, det skal vi have fat i (de er bedst at plukke ved daggry) til at skabe den blomstrende syre til desserten.