Store oplevelser i naturen skaber minder for livet

Køb aktivitetsbilletter til årets outdoor-oplevelse

Early Bird på aktivitetsbilletter - spar op til 20%

Frem til den 1. maj kan du spare helt op til 20% på aktivitetsbilletter, når du køber mere end 15 aktivitetsbilletter.

Nemt og simpelt

Vil du gerne prøve en aktivitet, skal du have en aktivitetsbillet. Jo flere aktiviteter du vil prøve, jo flere aktivitetsbilletter køber du. Så bliver det ikke nemmere.

Køber du flere aktivitetsbilletter på en gang, bliver de billigere.

Spar penge på årets store outdoor-oplevelse – køb aktivitetsbilletterne allerede i dag!

Har du ubrugte aktivitetsbilletter

Aktivitetsbilletter, der ikke er indløst til årets festival, kan du få 55 kr. retur for per billet, når festivalen er slut.

Du skal henvende dig i TJEK IND søndag den 9. juni 2019 ved festivalens afslutning mellem kl. 21-22, så overfører vi pengene til din konto i ugen efter festivalen.

Alternativt kan du i ugen efter festivalen henvende dig til os i vores sekretariat: Fiskerhytten, Rodelundvej 1, 8680 Ry.

Priser for aktivitetsbilletter

Der er fire prisintervaller inddelt efter, hvor mange aktivitetsbilletter, du køber:

1-5 aktivitetsbilletter
75,- kr pr stk

6-50 aktivitetsbilletter
70,- kr pr stk – spar 7% 

Early bird – køb før 1. maj og spar mere!

Køber du før 1. maj, kan du købe aktivitetsbilletter til disse Early Bird priser.

11-15 aktivitetsbilletter
65,- kr pr stk – spar 13%

16-50 aktivitetsbilletter
60,- kr pr stk – spar 20%

Hvordan er det at være til Outdoorfestivalen?

En dag på festivalen kan se sådan ud: Vi anbefaler, at I tager toget med forbindelse til stationen – fem minutters gåtur fra festivalpladsen, og at I overnatter to nætter i vores Camp ved Slugten, hvor I kan sove i svævetelte, luksus-telt eller medbringe eget telt. I kan også sove i hængekøje tæt på Basecamp.

Basecamp på Siimtoften ved KvicklyRy

Her kan I indsnuse festivalstemningen, her er tjek ind, afgang til aktiviteter, Madmarkedet og Markedspladsen. Her kan I sammen nyde Pinsefrokosten – den kan I læse mere om her.

Mor er til yoga, far er ude på en mountainbiketur med børnene. I samles til en fælles kano,- kajak-, eller SUP-tur på søerne. Derefter tager I en tur i kæmpegyngen og svævebanen i Slugten, 15 minutters gåtur fra Basecamp. Her oplever I også  en tur i Ninja Warrior banen. Med røde kinder vender I tilbage til Madmarkedet, hvor I taler om dagens oplevelser og nyder den glade aftenstemning i Basecamp.

 

Hvor mange aktivitetsbilletter skal du bruge?

Hvis I er fire personer, fx to børn og to voksne anbefaler vi i gennemsnit 2 aktivitetsbilletter til fredag og 3-5 aktivitetsbilletter per person til både lørdag og søndag.

Hvad koster aktiviteterne?

Langt de fleste aktiviteter på Outdoorfestivalen koster 1 aktivitetsbillet. Der er endda nogle børne- og familieaktiviteter, hvor hele familien kan deltage for kun 1 aktivitetsbillet.

Dog er der aktiviteter, hvor der kræves dyrt materiel eller hvor der er høje krav til sikkerheden. Disse aktiviteter koster 2 eller 3 aktivitetsbilletter.

 

Når vi offentliggør aktivitetsprogrammet i foråret, kan du se, hvor mange aktivitetsbilletter de forskellige aktiviteter koster.

Aktiviteterne er nu klar!

Outdoorfestivalen er naturoplevelser for hele familien! Der er aktiviteter for enhver smag i den smukke natur i Søhøjlandet. Og nu kan du se dem alle sammen her på siden!

Der er mange andre ting, du kan opleve på Outdoorfestivalen

Hængekøjecamp295,- kr

Tag din hængekøje under armen og sæt den op blandt skovens træer sammen med andre i hængekøjecampen – ikke langt fra festivalens aktiviteter i området.