Store oplevelser i naturen skaber minder for livet

Køb aktivitetsbilletter til årets outdoor-oplevelse

Nemt og simpelt

Vil du gerne prøve en aktivitet, skal du have en aktivitetsbillet. Jo flere aktiviteter du vil prøve, jo flere aktivitetsbilletter køber du. Så bliver det ikke nemmere.

Køber du flere aktivitetsbilletter på en gang, bliver de billigere.

Spar penge på årets store outdoor-oplevelse – køb aktivitetsbilletterne allerede i dag!

Priser for aktivitetsbilletter

1-5 aktivitetsbilletter
75,- kr pr stk

6-50 aktivitetsbilletter
70,- kr pr stk – spar 7% 

Hvordan er det at være til Outdoorfestivalen?

En dag på festivalen kan se sådan ud: Vi anbefaler, at I tager toget med forbindelse til stationen – fem minutters gåtur fra festivalpladsen, og at I overnatter to nætter i vores Camp ved Slugten, hvor I kan sove i svævetelte, luksus-telt eller medbringe eget telt. I kan også sove i hængekøje tæt på Basecamp.

Basecamp på Siimtoften ved KvicklyRy

Her kan I indsnuse festivalstemningen, her er tjek ind, afgang til aktiviteter, Madmarkedet og Markedspladsen. Her kan I sammen nyde Pinsefrokosten – den kan I læse mere om her.

Mor er til yoga, far er ude på en mountainbiketur med børnene. I samles til en fælles kano,- kajak-, eller SUP-tur på søerne. Derefter tager I en tur i kæmpegyngen og svævebanen i Slugten, 15 minutters gåtur fra Basecamp. Her oplever I også  en tur i Ninja Warrior banen. Med røde kinder vender I tilbage til Madmarkedet, hvor I taler om dagens oplevelser og nyder den glade aftenstemning i Basecamp.

 

Hvor mange aktivitetsbilletter skal du bruge?

Hvis I er fire personer, fx to børn og to voksne anbefaler vi i gennemsnit 2 aktivitetsbilletter til fredag og 3-5 aktivitetsbilletter per person til både lørdag og søndag.

Hvad koster aktiviteterne?

Langt de fleste aktiviteter på Outdoorfestivalen koster 1 aktivitetsbillet. Der er endda nogle børne- og familieaktiviteter, hvor hele familien kan deltage for kun 1 aktivitetsbillet.

Dog er der aktiviteter, hvor der kræves dyrt materiel eller hvor der er høje krav til sikkerheden. Disse aktiviteter koster 2 eller 3 aktivitetsbilletter.

 

Når vi offentliggør aktivitetsprogrammet i foråret, kan du se, hvor mange aktivitetsbilletter de forskellige aktiviteter koster.

Aktiviteterne er nu klar!

Outdoorfestivalen er naturoplevelser for hele familien! Der er aktiviteter for enhver smag i den smukke natur i Søhøjlandet. Og nu kan du se dem alle sammen her på siden!

Der er mange andre ting, du kan opleve på Outdoorfestivalen

Centimetermaraton

Centimeter Maraton er et løb for alle børn i alderen 2-10 år og deres forældre eller bedsteforældre, som har til formål at give hele familien en god og aktiv oplevelse samtidig med, at du som deltager støtter et godt formål.