Over 100 aktiviter til Outdoorfestivalen 2021

 

Glæd dig til tre dage med over 100 spændende outdooraktiviteter. Med et dags- eller partoutarmbånd kan du deltage i alle aktiviteterne.

Vi offentliggør løbende nye aktiviteter til programmet for festivalen 2021. Følg med her på siden.

I løbet af Outdoorfestivalen, vil der også være forskellige spændende  FOREDRAG, disse kræver udover armbånd også pladsbooking. 

Vi glæder os til at se dig til en aktiv weekend for hele familien, den 21. – 23. maj 2021.

Aktiviteter til Outdoorfestivalen

OBS: De viste aktiviteter er fra programmet 2020, men eftersom festivalen blev aflyst, håber vi på at kunne få det planlagte program til 2021, men vi kan endnu ikke garantere alle viste aktiviteter.

Verdensmesterskab i Outdoor Barista
Verdensmesterskab i Outdoor Barista

Outdoorfestivalen danner rammerne for det allerførste Verdensmesterskab i Outdoor Barista. Der konkurrereres i teams af 3-5 kaffeelskere om at brygge den bedste kop kaffe i fire kategorier: Espresso, Caffe Latte, Americano og Free Style.

læs mere
Life is good
Life is good

Drømmer du om at rejse ud og opleve verden, og tage på spændende ekspeditioner? – Men hvordan gør man lige det når man er en børnefamilie, og kan det overhovedet lade sig gøre? Deltag i workshoppen: Ekspeditioner med børn, og få svarene.

læs mere
YogaStream
YogaStream

I år tilbyder vi fælles yoga til Outdoorfestivalen, når YogaStream via storstærm, viser nogle af deres mange yoga- og meditationsvideoer. Du kan også låne en yoga-måtte og finde et sted for dig selv, eller sammen med familien og dyrke yoga via YogaStreams app.

læs mere
RyOutdoor365
RyOutdoor365

KÆMPEGYNGE OG SVÆVEBANE.
Mærk suset i maven og se skoven fra et nyt perspektiv i kæmpegyngen og svævebanen, som er en fast del af Outdoorfestivalen.
Aktiviteterne fra RyOutdoor365 kan opleves alle dage under festivalen.

læs mere
Energy In Motion
Energy In Motion

Få nulstillet dit hoved og styrket din krop sammen med Mette fra Energy In Motion, når hun tilbyder workshops i både yoga og meditation. Mette har udviklet et system, der omfatter vores fire menneskelige aspekter – det fysiske, emotionelle, mentale og spirituelle.

læs mere
Green Active Tours
Green Active Tours

Kom i gang med vandring, når Lene fra Green Active Tours kombinere teori med praksis på en 10 km lang vandretur til Outdoorfestivalen. Undervejs får du en masse tips til vandring. F.eks. Hvordan forbereder du dig? Hvad skal der i rygsækken? Og hvordan undgår du vabler?

læs mere
Portal Journeys
Portal Journeys

Find indre ro, fornyet kraft og styrke, når Portal Journeys tager dig med på en guidet meditation i naturen. Du kan også komme med på en Shamanistisk trommerejse, og finde ind i en afslappet og fokuseret tilstand, hvor underbevidstheden kan få lov at udtrykke sine budskaber.

læs mere
BetterMove
BetterMove

Optimerer din krops bevægelser så du bliver smertefri, stærkere og kan bevæge dig frit. Deltag i workshoppen Natural Movement, hvor Thomas fra BetterMove hjælper dig med at styrke, stabiliserer og smidiggøre din krop, gennem naturlige bevægelser.

læs mere
Natureventyr
Natureventyr

Kombinerer den gode læseoplevelse med friluftsliv for børnefamilier. Tag dine børn med på tur i Søhøjlandet, sammen med appen Natureventyr, som forvandler naturen til et eventyr med trolde, prinsesser og spændende udfordringer for børnene.

læs mere
Udeunger
Udeunger

Mød Mette fra Udeunger, og få øjnene op for, hvor de gode oplevelser i naturen er, og for hvordan vi kan bruge naturen som en ubegrænset kilde til fordybelse, glæde, entusiasme, nysgerrighed og ikke mindst nærvær sammen med vores børn.

læs mere
Aktiv hele livet
Aktiv hele livet

Få et indblik i din egen sundhed og bliv klogere på træningen til et aktivt liv, når Outdoorfestivalen får besøg af Rasmus og Maunel fra AKTIV HELE LIVET. Du kan møde dem på Basecamp ved deres bod, eller deltage i deres trænings workshop.

læs mere
Bushcraft
Bushcraft

Oplev det primitive friluftsliv og bushcrafthåndværk, når Bushcraft Danmark deltager i Outdoorfestivalen. Du kan møde dem ved deres egen bod, hvor de har udstyr til friluftsliv, eller deltage i deres workshops, hvor du lærer hvordan du skal begå dig i naturen.

læs mere
Slow Walk
Slow Walk

Tag med Slow Walk på vandretur til Outdoorfestivalen, og oplev hvordan du får ro i hovedet og i kroppen. Slow Walks ture kræver ikke avanceret udstyr, mange af turene kan gennemføres i et par gode sko eller støvler med en solid bund – og som gerne må blive beskidte.

læs mere

Hold dig opdateret
– tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du at få nyheder fra Outdoorfestivalen? Vil du følge med i vores verden? Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

* indicates required