Svævebane

En tur med svævebanen på cirka 65 meter er en særlig mulighed for at se skoven fra et andet perspektiv. Og måske kildrer det også lidt i maven undervejs. Du er selv med til at bestemme, hvor hurtigt det skal gå. Alle kan deltage, og vi gør det også muligt for mennesker med en funktionsnedsættelse at deltage i aktiviteten. Der sikres med reb, seler og karabiner.

Information

Drop in aktivitet

Du kan booke tid til aktiviteten

Egnet for blinde

Egnet for kørestol

Aktiviteten er egnet for alle aldre.

Pris:1 aktivitetsbillet

Område:Slugten

Varighed:15 minutter

Kategori:Udeliv

Aktør:Ry outdoor 365

Vær opmærksom på!

Svævebanen er særlig populær og derfor har vi i år to. For at undgå lange køer, er de første 20 minutter i hver halve time forbeholdt gæster med pre-bookede billetter til disse aktiviteter. Du kan pre-booke plads til kæmpegyngerne direkte, når du har købt dine aktivitetsbilletter, eller ved henvendelse ved info-punkter i Slugten.

De to svævebaner er farvekodet med grøn og gul, hvor den grønne er handicapvenlig.

Program

Fredag

14:00-18:00

Lørdag

10:00-18:00

Søndag

10:00-18:00

Book tid til aktiviteten allerede i dag!

Når du har købt dine aktivitetsbilletter, kan du booke plads på aktiviteten. Linket til booking af tid får du sammen med dine aktivitetsbilletter.

Kom til Gourmet Pinsefrokost

Vi inviterer dig til gourmetfrokost med Michelin-kokkene, Mikkel Kjølhede og Nicolas Min Jørgensen – menuen er tilberedt af lokale, økologiske råvarer og serveres i vores store festivaltelt.

Køb plads til Pinsefrokost

Hvor skal du overnatte?

Skal du tilbringe nætterne i luksustelt, i otte meters højde – eller i en håndlavet hængekøje, du kan tage med dig hjem?

Outdoorfestivalen giver dig masser af spændende overnatningsmuligheder i det fri.