Ry Outdoor Adventurerace – DM Challenge

Early Bird på aktivitetsbilletter - spar op til 20%

Frem til den 1. maj kan du spare helt op til 20% på aktivitetsbilletter, når du køber mere end 15 aktivitetsbilletter.

DM i Adventure Race og fighter for begyndere

Ry outdoor Challenge er et adventurerace henvendt til motionister, der kan se en sjov udfordring i at prøve kræfter med et rigtigt adventurerace, men med en løbsform og længde, der gør, at mange kan deltage.

I dette års udgave er der 2 distancer, nemlig Fighter cirka 4 timer og Challenge cirka 6-8 timer. Fighter er for den uøvede racer, eller jer der vil have en kortere konkurrence. Løbslængden bliver overskuelig, eller også tager man bare en pause. Man får lov at prøve forskellige discipliner til lands og til vands, som man sammen som hold gennemfører i fællesskab.

Challenge er for den øvede racer eller motionisten, der gerne vil have en sjov og længere udfordring. Og hvilken udfordring i år! For første gang afholdes der DM på Challenge distancen. DM titlen går til hurtigste tre-personers mixhold. I kan sagtens deltage med et to-personers hold og/eller et rent pige/herre hold og få en god dag, da vi forsøger at lave et fedt adventurerace.

Information

Aktiviteten er egnet for:
Unge (12-20 år)
Voksne

Varighed:8 timer

Aktør:Team Delta

OBS! Man bliver våd på denne aktivitet.

OBS! Man bliver beskidt på denne aktivitet.

OBS! Aktiviteten er fysisk krævende.

Pinsefrokost i det grønne

Vi inviterer  dig til frokost med de to Michelin-kokke, Mikkel Kjølhede og Nicolas Min Jørgensen.  Nyd lokal og økologisk forårsmad i en stor tipi

Køb plads til Pinsefrokost

Vil du overnatte i luksus? Eller i 8 meters højde?

Har du prøvet glamping - overnatning i telt med fuld luksus? Eller hvad med Hotel Hængekøje, hvor du sover 8 meter oppe i et træ? Eller måske bare overnatte i en lækker hængekøje – som du kan tage med hjem!

Mulighederne er mange! Hvordan vil du sove i naturen?