Kæmpegyngen

En tur i kæmpegyngen kan få det til at kilde i maven hos de fleste. Du kan starte turen med at blive trukket op til vandret i cirka 12 meters højde, før gyngeturen begynder. Du kan også nøjes med et lille let skub i ryggen. Alle kan deltage, og vi gør det også muligt for mennesker med en funktionsnedsættelse at deltage i aktiviteten. Der sikres med reb, seler og karabiner.

Information

Drop in aktivitet

Du kan booke tid til aktiviteten

Egnet for blinde

Egnet for kørestol

Aktiviteten er egnet for alle aldre.

Pris:1 aktivitetsbillet

Område:Slugten

Varighed:15 minutter

Kategori:Trætop

Aktør:Ry outdoor 365

Vær opmærksom på!

Kæmpegyngen er særlig populær og derfor har vi i år to. For at undgå lange køer, er de første 20 minutter i hver halve time forbeholdt gæster med pre-bookede billetter til disse aktiviteter. Du kan pre-booke plads til kæmpegyngerne direkte, når du har købt dine aktivitetsbilletter, eller ved henvendelse ved info-punkter i Slugten.

De to kæmpegynger er farvekodet med rød og blå, hvor den røde er handicapvenlig.

Program

Fredag

14:00-18:00

Lørdag

10:00-18:00

Søndag

10:00-18:00

Book tid til aktiviteten allerede i dag!

Når du har købt dine aktivitetsbilletter, kan du booke plads på aktiviteten. Linket til booking af tid får du sammen med dine aktivitetsbilletter.

Kom til Gourmet Pinsefrokost

Vi inviterer dig til gourmetfrokost med Michelin-kokkene, Mikkel Kjølhede og Nicolas Min Jørgensen – menuen er tilberedt af lokale, økologiske råvarer og serveres i vores store festivaltelt.

Køb plads til Pinsefrokost

Hvor skal du overnatte?

Skal du tilbringe nætterne i luksustelt, i otte meters højde – eller i en håndlavet hængekøje, du kan tage med dig hjem?

Outdoorfestivalen giver dig masser af spændende overnatningsmuligheder i det fri.